менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Початок Інтернет через незаймані Digibox ЗМІ

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Default Початок Інтернет через незаймані Digibox ЗМІ

Я підключив Xbox 360 до Ethernet-порт на задній частині мого Samsung Digibox Virgin Media, але я нахиляє здається, що отримати доступ до інтернету через це, він дає мені IP помилка. будь-які думки?

До речі я підписався на Virgin Media Інтернет, а також їх телебачення, вікна, я маю IP Settings набір автоматичних і мій інтернет працює, коли я використовувати свій звичайний модемний кабель.
Old 24 травня 2008, 00:29
Донор групи

З'єднати Ви не їх безпосередньо разом, потрібно модем.
Підключіть модем до Digibox, а потім підключити модем до Xbox 360.

Ви повинні мати окремий довгий білий дріт, що йде з вікна на стіну або Digibox, що увійде в моду.
4gig 800mhz RAM Ох, і Iphone

Моя система: Ріг Лайама ..?

Процесор (и):
E8200 45nm Core 2 Duo OC@4.8ghz Стабільні
Материнська плата:
GA-P31-DS3L 1066MHz 45nm FSB 1333
ОЗУ:
4gig 1400 МГц Dual DDR3 канал
Графічна карта (и):
8800 GTS 320MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
250GB Стандартний
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
850watt SLI Ready, NZXT Xtreme ЧЕРВОНИЙ світлодіод
Охолодження:
Asus Square EVO
Мережі / Інтернет:
20MB Virgin Media (Віргінські FTL)
Монітор (и):
22 "HD Widescreen. 17" Proview
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old
Донор групи

невірний! Ви говорите про conecting мій модем до моїх кабелем (який ALLREADY зробити), то підключіть її до моїх Digibox, з чим саме? якщо я доклав мій модем до мого Digibox було б безглуздо, оскільки модем працює його собі і те, що б підключитися до 360?
Old 24 травня 2008, 12:57
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
невірний! Ви говорите про conecting мій модем до моїх кабелем (який ALLREADY зробити), то підключіть її до моїх Digibox, з чим саме? якщо я доклав мій модем до мого Digibox було б безглуздо, оскільки модем працює його собі і те, що б підключитися до 360?
Грубуватий Dont ви думаєте?
Old 24 травня 2008, 13:17
Член групи

Що ви намагаєтесь зробити, отримати доступ до інтернету через ваше поле Virgin Media, замість того щоб використовувати ваш кабельний модем?
Old 24 травня 2008, 13:29
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав rbscooby View Post
Що ви намагаєтесь зробити, отримати доступ до інтернету через ваше поле Virgin Media, замість того щоб використовувати ваш кабельний модем?
ви. якщо не помиляюся, якщо їм і Ethernet-порт на задній панелі Digibox для serviceing або щось.
Old 24 травня 2008, 13:46
Член групи

Hummm, Dont Я думаю, що це можливо, але це може бути для розширення в майбутньому, так само, як небо + мають USB-порти, але про все по порядку, який тип кабелю Ethernet ви використовуєте кросовер може бути, прямо або через один, при підключенні до комп'ютера маршрутизатора ви використовуєте прямий кабель, але при підключенні двох пристроїв разом тобто двох комп'ютерів один з одним за допомогою одного кабелю, без маршрутизатора або комутатора в середньому вам потрібно буде скористатися перехресний кабель, він все ще такої ж форми як прямий через кабель, але розташування дроту різні, usaully єдиним способом можна відрізнити кабелів слів надрукований на дроті.

якщо ви не отримали готівку, щоб піти й купити кросовер кабель, я Wouldnt турбуватися і просто палиці з Я. стандартний кабельний модем
Old 24 травня 2008, 14:21
Адміністратор групи

Якщо у вас є цифровий телевізор, то так ви підключіть до Digibox отримати широкосмуговий також.

Коли робиться на ПК Вам необхідно зареєструватися на екрані ПК в браузері перш ніж він буде працювати. Так от, я не знаю, як ви могли б зробити це на Xbox.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 травня 2008, 15:08
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Якщо у вас є цифровий телевізор, то так ви підключіть до Digibox отримати широкосмуговий також.

Коли робиться на ПК Вам необхідно зареєструватися на екрані ПК в браузері перш ніж він буде працювати. Так от, я не знаю, як ви могли б зробити це на Xbox.
O RLY? ВЕЛ-й ann0ying @ T's? n0w я RLY W @ NT Xbox 2 Море 1ntern3t br0ws3r: (

Ти мені 4 t3lling

Соз 4 виступив у 1337 році, але їм у 1337y m00d.
Old 24 травня 2008, 20:46
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Spencer2004 View Post
O RLY? ВЕЛ-й ann0ying @ T's? n0w я RLY W @ NT Xbox 2 Море 1ntern3t br0ws3r: (

Ти мені 4 t3lling

Соз 4 виступив у 1337 році, але їм у 1337y m00d.

Ty 4 t3 | | 1 | \ | G | V | 3

s0z 4 с | D34 | <1 | \ | G 1 | \ | 1337 B | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | Ч | 00D

Atleast зробити це правильно, це також не є alowed = _ =
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Virgin Media Кабельні 50MB - Будь-яке Rate It? Smitherz Мережа, Модеми & VoIP 19 23 лютого 2009 13:11
Virgin Media robina80 Мережа, Модеми & VoIP 12 8 липня 2008 04:04
Virgin Media порушення листа robina80 Мережа, Модеми & VoIP 1 3 липня 2008 03:06
Virgin Media Швидкість оновлення robina80 Мережа, Модеми & VoIP 5 6 травня 2008 14:10
Virgin Media (тільки для Великобританії) robina80 Off Topic Discussion 5 11 березня 2008 12:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.