![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я підключив Xbox 360 до Ethernet-порт на задній частині мого Samsung Digibox Virgin Media, але я нахиляє здається, що отримати доступ до інтернету через це, він дає мені IP помилка. будь-які думки? До речі я підписався на Virgin Media Інтернет, а також їх телебачення, вікна, я маю IP Settings набір автоматичних і мій інтернет працює, коли я використовувати свій звичайний модемний кабель. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З'єднати Ви не їх безпосередньо разом, потрібно модем. Підключіть модем до Digibox, а потім підключити модем до Xbox 360. Ви повинні мати окремий довгий білий дріт, що йде з вікна на стіну або Digibox, що увійде в моду.
|
| |||
| |||
| невірний! Ви говорите про conecting мій модем до моїх кабелем (який ALLREADY зробити), то підключіть її до моїх Digibox, з чим саме? якщо я доклав мій модем до мого Digibox було б безглуздо, оскільки модем працює його собі і те, що б підключитися до 360? |
|
| |||
| |||
| Грубуватий Dont ви думаєте? |
|
| |||
| |||
| Що ви намагаєтесь зробити, отримати доступ до інтернету через ваше поле Virgin Media, замість того щоб використовувати ваш кабельний модем? |
|
| |||
| |||
| ви. якщо не помиляюся, якщо їм і Ethernet-порт на задній панелі Digibox для serviceing або щось. |
|
| |||
| |||
| Hummm, Dont Я думаю, що це можливо, але це може бути для розширення в майбутньому, так само, як небо + мають USB-порти, але про все по порядку, який тип кабелю Ethernet ви використовуєте кросовер може бути, прямо або через один, при підключенні до комп'ютера маршрутизатора ви використовуєте прямий кабель, але при підключенні двох пристроїв разом тобто двох комп'ютерів один з одним за допомогою одного кабелю, без маршрутизатора або комутатора в середньому вам потрібно буде скористатися перехресний кабель, він все ще такої ж форми як прямий через кабель, але розташування дроту різні, usaully єдиним способом можна відрізнити кабелів слів надрукований на дроті. якщо ви не отримали готівку, щоб піти й купити кросовер кабель, я Wouldnt турбуватися і просто палиці з Я. стандартний кабельний модем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас є цифровий телевізор, то так ви підключіть до Digibox отримати широкосмуговий також.
| |||
| |||
| Цитата:
Ти мені 4 t3lling Соз 4 виступив у 1337 році, але їм у 1337y m00d. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ty 4 t3 | | 1 | \ | G | V | 3 s0z 4 с | D34 | <1 | \ | G 1 | \ | 1337 B | _ | + 1 | V | 1 | \ | 4 1337y | Ч | 00D Atleast зробити це правильно, це також не є alowed = _ = |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Virgin Media Кабельні 50MB - Будь-яке Rate It? | Smitherz | Мережа, Модеми & VoIP | 19 | 23 лютого 2009 13:11 |
| Virgin Media | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 12 | 8 липня 2008 04:04 |
| Virgin Media порушення листа | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 липня 2008 03:06 |
| Virgin Media Швидкість оновлення | robina80 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 6 травня 2008 14:10 |
| Virgin Media (тільки для Великобританії) | robina80 | Off Topic Discussion | 5 | 11 березня 2008 12:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |