![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм начинаещ в този форум отколкото да, и аз имам проблем: ( Имам Samsung R60 плюс лаптоп Стартиране на Intel Core 2 DUP процесор и Windows Vista OS Аз съм в безжична мрежа (Netgear с AOL) Имах лаптоп за около 5 месеца и нагоре, докато преди няколко дни съм имал никаква видима проблеми, интернет ... До тогава .. изведнъж ми лаптопи изпълнение спада ужасно .. видеоклипове или при изтегляне на файлове, тя се казва agesit аз имам подобен 27.5kb един мин, се казва оценява дни време .. на файл, който обикновено се вземат 10 минути ... Единственото нещо аз да мисля за това може да са направили нещо е, че съм махнал на Mcafee безплатен пробен период от моя компютър чрез изтеглянето на инструмента и се маха ... Тогава изтеглили Ср 8.0, завтече вирус сканиране не заплахи установено, аз имам вече деинсталиран, че и не тичане кой да е анти-вирус ... но това isn't на проблем, тъй като съм бил необезопасен в продължение на месеци и е глоба ... Нормална уеб страници, като Google и други подобни са ммм, добре Предполагам, че си поносими ... но когато стрийминг видеоклипове онлайн. това е просто жалко .......... Едно нещо, което аз ще спомена, че е малко трудно да се обясни това ... когато ми лаптоп беше тичане глоба на сигнала е обикновено 2/3 бара ... Сега, когато лаптопът работи бавно, то е 4-5 барове и много добър сигнал, ... , че аз правя не разбирам LOL ...... Аз се опитах смяна на защитната стена на разстояние, и то все още е бавен ... Аз не съм много компютърна грамотност и уж си доверие с мега неща ... Така че, ако може да се обясни по прост формат за мен, моля ... никаква помощ по този въпрос ще бъдат оценени, както аз искам да се оправиш скоро LOL така че благодаря много предварително, ако можете да ми помогнете: D благодаря ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли месечно / седмично Download Граница на вашата връзка? А знаеш ли, ако сте се някъде близо до това?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо моята интернет SO SLOW? Моля, помогнете ми ... | mrcrazie007 | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 16-ти август 2009 01:23 |
| Прехвърляне на интернет настройки, като някои неприятности. | usernamecriteriasuck | Общи Софтуер Чат | 3 | 18 Окт 2008 07:29 |
| Интернет просто започна става бавно? | rsteenoven | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 6 октомври 2008 15:46 |
| Im проблем при свързването с интернет | definingmoment | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 4 януари 2008 15:13 |
| Trouble свързване с Интернет (не може да Renew IP адрес) | agc28 | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 20 ноември 2007 година 20:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |