![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, da sam newbie ovom forumu ranije, a ja je dobio problem: ( Imam Samsung R60 plus Laptop Pokretanje Intel Core 2 DUP procesorom i Windows Vista OS Ja sam na bežičnu mrežu (netgear s AOL) Sam imao laptop za oko 5 mjeseci i do par dana prije sam imala problema prividni internet ... Do tada .. svi nagli moj laptop izvedbe pao strašan .. prilikom preuzimanja videa ili slika, koje je potrebno agesit kao što kaže imam jedan 27.5kb min, piše procijenjeno vrijeme dana .. na sliku da bi se u pravilu 10 minuta ... Jedino što ja mogu misliti na što svibanj imati ispunjavanja nešto što sam uklonio McAfee Free trial from moj računalo preuzimanjem alata i uklanjanje ga ... I onda skinuti Pros 8,0, ran-virus skandirati što nema prijetnji pronašao sam sada deinstaliran da i ne prikazuju bilo koji protu-virus ... ali to nije problem kao što sam ja bila nezaštićena mjesecima i to je u redu ... Normalno web stranicama kao što su Google i kao takvi su mmm, ok Pretpostavljam podnošljivom njegove ... ali kad streaming videos online. to je samo jadan .......... Jedna stvar ću spomenuti da je malo teško je to objasniti ... kad je moj laptop trčanje prekid signala je obično 2-3 barovi ... Sada kada je laptop je pokrenut spor, to je 4-5 barovima i jako dobar signal, ... da ja to ne razumijem ...... lol Pokušao sam prospojni firewall off, a ona je i dalje spor ... Ja ne m računalo vrlo pismen i wouldnt povjerenja sebe s bilo mega stvari ... pa ako bi mogli objasniti na jednostavan format za mene ugoditi ... bilo koji pomoć na ovo pitanje bi bilo poštovati kao što želim da se to uskoro sortirane lol pa hvala puno unaprijed ako možete pomoć mene: D hvala ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li mjesečna / tjedna download limit na vašoj vezi? I znaš, ako si došao da nigdje u blizini?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zašto je moja internet TAKO SPORO? Ugoditi pomoć mene ... | mrcrazie007 | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 16. kolovoz 2009 01:23 |
| Prijenos internet postavke, nakon što su neke nevolje. | usernamecriteriasuck | Općenito Software Chat | 3 | 18. listopad 2008 07:29 |
| Internet pravedan počeo sporo ide? | rsteenoven | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 6. listopad 2008 15:46 |
| Im imaju problema s povezivanjem na internet | definingmoment | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 4. siječanj 2008 15:13 |
| Trouble Spajanje na Internet (Can't Obnovite IP adresa) | agc28 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 20. studeni 2007 20:06 |
| Thread Tools | |
| |