![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi All, I am a newbie e mielőtt Fórum, és van egy probléma: ( Van egy Samsung R60 plusz Laptop Futás egy Intel Core 2 dup processzorral és Windows Vista operációs rendszer Én egy vezeték nélküli hálózaton (Netgear az AOL) Volt a laptop kb 5 hónap, és addig, amíg egy-két nappal ezelőtt még nem volt látható internet problémák ... Addig is .. hirtelen én laptopok teljesítménye visszaesett szörnyű .. amikor a videók letöltésére, vagy kép, azt mondja agesit van 27.5kb, mint egy perc, azt mondja, becsült idő nap .. egy fájl, ami általában 10 perc ... Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy lehet tenni valamit az, hogy én törölte a McAfee ingyenes próba-tól a számítógépet letöltésével az eszköz eltávolítása és ez ... Aztán a letöltött Avg. 8.0, futott egy vírus-scan nem talált veszélyek, már most eltávolított, és nem fut olyan anti-vírus ... de ez isnt a probléma már nem védett a hónapot, és azt a finom ... Normál weboldalak, mint a Google és hasonló van mmm, ok azt hiszem, hogy elfogadható ... de ha a streaming videó online. ez csak szánalmas .......... Egy dolgot fogok említeni, hogy egy kicsit nehéz megmagyarázni, ez ... mikor laptop futott szép volt a jel általában 2-3 bar ... Most, amikor a laptop lassan fut, akkor 4-5 bar, és nagyon jó jel, ... hogy én ezt nem értem lol ...... Megpróbáltam váltanak ki a tűzfalat, és még mindig lassú ... Én nem vagyok nagy számítógép írástudók és akar bizalmat magam minden mega dolgokat ... ezért ha lehet magyarázni egyszerű formátumú, kérem ... minden segítséget ebben a kérdésben is lehetne, ahogy én akarom, hogy ezt hamarosan sorrendje lol így köszönöm szépen előre, ha tud, segítsen nekem: D Kösz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy havi / heti letöltési határt a kapcsolat? És tudod, ha már sehol közel van?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Miért van az Internet ilyen lassan? Kérem, segítsen nekem ... | mrcrazie007 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | Augusztus 16, 2009 01:23 |
| Átvitele internet beállítások vannak bajban. | usernamecriteriasuck | General Chat szoftver | 3 | 18. október 2008 07:29 |
| Internet régóta járnak lassú? | rsteenoven | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 13 | 6. október 2008 15:46 |
| Im sikerült Csatlakozás az internethez | definingmoment | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 4. január 2008 15:13 |
| Trouble Kapcsolódás Internet (Nem Újítsa IP cím) | agc28 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 20. november 2007 20:06 |
| Téma eszközök | |
| |