![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל אני Newbie זו ere הפורום, ויש לי בעיה: ( יש לי Samsung R60 Plus Laptop מפעיל Intel Core 2 dup מעבד OS ו-Windows Vista אני ברשת אלחוטית (netgear עם AOL) יש לי את הנייד כ 5 חודשים, עד כמה ימים לפני אני כבר לא היתה נראית לעין Internet בעיות ... עד אז .. פתאום את ביצועי המחשבים הניידים ירד נורא .. בעת הורדת קבצים או קטעי וידאו, זה לוקח agesit אומר יש לי כמו 27.5kb של דק ', זה אומר הערכת זמן ימים .. על קובץ זה היה בדרך כלל לוקח 10 דקות ... הדבר היחיד שאני יכול לחשוב שייתכן שנעשה משהו שאני הורידו את McAfee ניסיון חינם מהמחשב שלי על ידי הורדת את הכלי ולהסיר את זה ... אז הורדת ממוצע 8.0, רן וירוס-לסרוק איומים לא נמצא, יש לי עכשיו זה הוסר ולא להופיע בכל אנטי וירוס ... אבל הבעיה isn't as I have been unprotected במשך חודשים והיא הייתה בסדר ... בדרך כלל דפי אינטרנט כמו גוגל ו כאלה הם כמו אממ, טוב, אני מניח שלה נסבל ... אבל כאשר זרימת סרטוני וידאו באינטרנט,. זה פשוט פתטי .......... דבר אחד אני מזכיר את זה קצת קשה להסביר את זה ... כאשר הנייד שלי היה מפעיל את האות היה בסדר בדרך כלל 2-3 שורות ... כעת, כאשר הנייד פועל לאט, הוא 4-5 בארים סימן טוב, ... כי אני לא מבין לעשות LOL ...... ניסיתי לעבור את חומת האש של רחוק, והוא עדיין איטי ... ז אני לא ממש יודע קרוא וכתוב ואת המחשב wouldnt אמון בעצמי מגה עם כל הדברים ... אז אם אתה יכול להסביר במילים פשוטות פורמט לי בבקשה ... כל עזרה בנושא זה יהיה מוערך כמו שאני רוצה לקבל אותה בקרוב מיון LOL אז תודה רבה מראש אם תוכל לעזור לי: D תודה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לך חודשי / שבועי להוריד מגבלה על החיבור שלך? ומה אתה יודע אם יש לך לבוא לכל מקום כדי לסגור את זה?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מדוע האינטרנט שלי כך איטי?? בבקשה תעזור לי ... | mrcrazie007 | רישות, מודמים & VoIP | 9 | 16th אוגוסט 2009 01:23 |
| העברת הגדרות אינטרנט, בעל כמה בעיות. | usernamecriteriasuck | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 18 אוקטובר 2008 07:29 |
| האינטרנט התחיל רק הולך לאט? | rsteenoven | רישות, מודמים & VoIP | 13 | 6 אוקטובר 2008 15:46 |
| Im מתקשה חיבור לאינטרנט | definingmoment | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 4th ינואר 2008 15:13 |
| בעיות חיבור ל-Internet (אין אפשרות חידוש כתובת ה-IP) | agc28 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 20 נובמבר 2007 20:06 |
| שרשרת כלים | |
| |