![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All I am newbie ere į šį forumą, ir aš turiu problema: (
Turiu Samsung R60 plus Laptop Veikia Intel Core 2 DUP procesoriumi ir Windows Vista OS Esu belaidžio tinklo ryšiui (NETGEAR su AOL) Man teko apie 5 Mėnesių nešiojamas ir iki dienų atgal aš nebuvo matyti interneto problemos pora ... Iki tol .. staiga mano laptops veiklos sumažėjo baisi .. Kai vaizdo įrašų parsisiuntimas ar failus, kurių ji imasi agesit sako aš kaip 27.5kb min, tai ji sako, apskaičiuotas laikas, dienomis .. ant failo, kad būtų paprastai 10 minučių ... Vienintelis dalykas, galiu galvoti, kad gali būti padaryta, kad kažkas yra, kad aš pašalintas Mcafee Nemokama bandomoji versija iš mano kompiuterio atsisiųsti įrankį ir pašalinti jį ... Aš tada paimtas Įvertinimas 8.0, vyko virus scan jokios grėsmės rasti, aš jau pašalintas, kad ir nerodo jokių anti-virus ... bet isnt problema, kaip man buvo neapsaugoti mėnesių ir ji buvo gerai ... Normalus puslapius kaip "Google" ir panašiai, yra mmm, ok manau jos leistinos ... bet kai streaming videos online. tai tiesiog apgailėtina .......... Vienas dalykas, aš paminėti, kad yra šiek tiek sunku paaiškinti, tai ... kai mano nešiojamas kompiuteris buvo veikia puikiai signalas buvo paprastai 2-3 baruose ... Dabar, kai nešiojamas kompiuteris veikia lėtai, tai yra 4-5 barai ir labai geras signalas, ... kad aš ne suprasti lol ...... Aš išbandžiau galima išjungti, ir jis vis dar lėtai ... Aš nesu labai kompiuterinis raštingumas ir wouldnt pasitikėjimo savimi bet Mega dalykų ... Taigi, jei galėtumėte paaiškinti paprasta formatą me please ... bet šiuo klausimu padėti, būtų vertinama kaip aš noriu ją gauti surūšiuoti greičiau lol taigi Ačiū labai iš anksto, jei galėsite padėti man: D Ačiū ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar turite kas mėnesį / savaitę atsisiųsti riba dėl prisijungimo? Ir ar žinote, jei turite ateiti bet artima?