![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi All I am newbie šo ere forumā, un i got problēma: (
Man ir Samsung R60 plus Laptop Running Intel Core 2 DUP procesors un Windows Vista OS Es esmu par bezvadu tīklu (netgear ar AOL) Man ir bijusi klēpjdators apmēram 5 mēnešus un līdz pat pāris dienas atpakaļ man nebija redzamas interneta problēmas ... Līdz tam laikam .. visi pēkšņi mans laptops sniegumu samazinājās terrible .. kad lejupielādēt video vai datnēm, ko tā veic agesit saka, man kā 27.5kb min, ir teikts, paredzamais laiks, dienas .. par failu, kas parasti veic 10 minūšu ... Vienīgais, es domāju, ka var darīt kaut ko, ka es noņem McAfee Bezmaksas izmēģinājuma versija no mana datora, lejupielādējot rīku un novēršot to ... Tad es lejupielādēt Avg 8.0, skrēja virus-scan no draudiem konstatēts, man tagad ir atinstalēt, ka un nedarbojas visus anti-virus ... bet isn't problēma kā es esmu bijis neaizsargāts vairākus mēnešus, un tā ir naudas ... Parasta web lapām, piemēram, Google un tml ir mmm, ok Es pieņemu, ka tās pieļaujamās ... bet, kad straumēšanas video tiešsaistē. tas ir tikai nožēlojami .......... Viena lieta, ko es minēšu, ka ir mazliet grūti izskaidrot, tas ir ... kad mans klēpjdators skrēja soda signāls parasti bija 2-3 bars ... tagad, kad klēpjdators darbojas lēni, tas ir 4-5 joslas un ļoti labs signāls, ... ka man nav saprast lol ...... esmu mēģinājis mainīt firewall off, un tas joprojām ir lēns ... Es neesmu ļoti datorprasmju un wouldnt uzticības sevi ar jebkuru mega lietas ... Tātad, ja jūs varētu paskaidrot vienkāršā veidā man, lūdzu ... jebkurš šajā jautājumā palīdzēt būtu jāvērtē, cik vēlos, lai saņemtu to sorted drīz lol tik thankyou very much iepriekš, ja jūs varat man palīdzēt: D thanks ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai jums ir mēneša / nedēļas download limits Jūsu pieslēgumu? Un jūs zināt, ja esat ieradies kaut kas ir tuvu?