![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi All I am a newbie ERE do tego forum, i mam problem: ( Mam Laptop Samsung R60 plus Uruchamianie Intel Core 2 DUP procesor OS i Windows Vista Jestem w sieci bezprzewodowej (Netgear z AOL) Miałem laptopa za ok. 5 miesięcy i aż kilka dni temu już nie miał widoczne problemy z internetu ... Do tego czasu .. Nagle mój laptop wydajność spadła straszny .. podczas pobierania plików wideo lub plików, które podejmuje agesit mówi mam jak 27.5kb minimum, to mówi szacowany czas dni .. o pliku, który zwykle podejmują 10 minut ... Jedyne co mogę myśleć, że może mieć coś zrobić i jest to, że usunięte Mcafee Bezpłatny okres próbny z mojego komputera, pobierając narzędzia i usunięcie go ... I następnie pobrać Śr 8.0, prowadził wirus skanowanie nie stwierdzono zagrożenia, mam teraz odinstalowane, że nie działa i wszelkie antywirusowe ... ale isnt problem i jak zostały niechronionej miesięcy i nie został on dobrze ... Normalna stron internetowych takich jak Google i jak są mmm, ok i przypuszczenia jego dopuszczalnego ... ale kiedy strumieniowego wideo w trybie online. to tylko pathetic .......... One thing I będzie wspomnieć, że jest trochę trudne do wyjaśnienia, to jest ... gdy mój laptop był uruchomiony grzywny sygnału zwykle 2-3 barów ... Teraz, gdy laptop jest uruchomiony powoli, to jest 4-5 barów i bardzo dobry sygnał, ... I to, że nie rozumiem lol ...... Mam wypróbowany przełączania zapory off, i to jest nadal powolny ... I nie jestem bardzo komputera i wouldnt zaufania sobie z wszelkimi mega rzeczy ... więc jeśli można wyjaśnić w prosty format dla mnie proszę ... pomocy w tej kwestii może być doceniane jak chcę, aby ją szybko posortowane lol thankyou tak bardzo z góry, czy możesz mi pomóc: D thanks ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz miesięczne, tygodniowe pobranie limit połączenia? A wiesz, jeśli się wszędzie blisko, że?