![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Max Toate Sunt un newbie la acest Forum înainte, şi am o problema: (
Am un Samsung R60 plus Laptop Rularea un Intel Core 2 dup procesor şi sistem de operare Windows Vista Sunt la o reţea fără fir (netgear cu AOL) Am avut laptop pentru aproximativ 5 luni şi până la câteva zile în urmă am avut nici o aparenta de internet probleme ... Până atunci .. dintr-o dată mi laptopuri performanţă a scăzut teribil .. atunci când a descărca clipuri video sau imagini, este nevoie de agesit spune ca am o 27.5kb min, se spune ora estimată zile .. pe un fişier pe care în mod normal, să ia 10 de minute ... Singurul lucru care l-am putea gândi la care pot avea ceva de făcut este că am scos Mcafee gratuită de la meu calculator prin descărcarea de instrument şi de a scoate-l ... Apoi am descarcat Avg 8.0, a fugit un virus-scanare nu ameninţări găsit, am dezinstalat acum şi că nu rulează nici un anti-virus ... dar că isnt problema ca i-au fost neprotejat de luni de zile şi a fost bine ... Normal paginile de web, precum Google şi astfel cum sunt Mmm, ok Presupun sale tolerabil ... dar când filme video streaming online,. este doar patetic .......... Un singur lucru i se va menţiona că este un pic cam greu de explicat este acest ... laptop-ul meu, atunci când a fost bine să fie difuzate de semnal a fost de obicei 2-3 baruri ... acum, în cazul în care laptop-ul se execută lent, este de 4-5 baruri si un semnal foarte bun, ... că nu înţeleg să fac lol ...... Am încercat trecerea de firewall off, şi este încă lent ... Eu nu sunt foarte wouldnt computer cu ştiinţă de carte şi de încredere în mine cu o mega lucruri ... Deci, dacă ar putea explica în format simplu pentru mine, te rog ... orice ajutor cu privire la acest subiect va fi apreciat ca vreau sa-l sortate în curând lol deci vă mulţumesc foarte mult în avans, dacă puteţi să-mi ajute: D mersi ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aveţi un lunar / saptamanal limită de download de pe conexiune? Şi ştii dacă ai veni de oriunde aproape de asta?