![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých Som nováčik na tomto fóre predtým, a mám problém: ( Mám Samsung R60 plus Laptop Spustenie Intel Core 2 DUP procesor a operačný systém Windows Vista Som na bezdrôtové siete (Netgear s AOL) Som notebook asi 5 mesiacov a do pár dňami som nemala žiadny zjavný internetu problémy ... Do tej doby .. naraz môj výkon notebookov klesla hrozné .. pri sťahovaní videa alebo súbory, trvá agesit hovorí Mám rád 27,5 Kilobajty a min, uvádza odhadovaný čas dni .. na súbor, ktorý by za normálnych okolností trvať 10 minút ... Jediné, čo môžem myslieť, že môžu mať niečo urobiť, je, že aj odstránená McAfee Trial z môjho počítača stiahnutím nástroj a odstránenie ... I potom prevzali Priem 8.0, běžel virus-scan zistené žiadne ohrozenie, aj teraz odinštaloval a že nebežia žiadne Anti-Virus ... isnt ale, že problém, ako som bol nechránenými mesiacov a bola pokuta ... Bežné webové stránky, ako je Google a podobné sú mmm, ok i predpokladať jej snesitelnější ... ale keď streamovanie videa online. to je len k pláči .......... Jednu vec som sa zmienil, že je trochu ťažké vysvetliť, je to ... pri mojom notebooku bol spustený pokuty bol signál obvykle 2-3 barov ... Teraz, keď notebook beží pomaly, že je 4-5 barov a veľmi dobrý signál, ... i to, že nie pochopiť lol ...... som sa pokúsil prepínanie firewall vypnúť, a je stále pomalý ... Já nejsem veľmi počítačovo gramotní a by som veriť sama so žiadnym mega veci ... takže ak ste mohol vysvetliť jednoduchý formát pre mňa prosím ... pomoc v tejto veci by ocenili ako chcem dostať Zoradené čoskoro lol tak díky moc vopred, ak môžete mi pomoct: D vďaka ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte mesačný / týždenný limit pre sťahovanie vášho pripojenia? A viete, keď ste kdekoľvek blízko, že?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prečo je moje Internet pomaly? Prosím pomôž mi ... | mrcrazie007 | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 16. augusta 2009 01:23 |
| Prenos nastavenia internetu, ktoré majú nejaké problémy. | usernamecriteriasuck | Všeobecné Software Chat | 3 | 18. október 2008 07:29 |
| Internet práve začalo ísť pomaly? | rsteenoven | Siete, Modemy & VoIP | 13 | 6. októbra 2008 15:46 |
| Im problémy s pripojením k internetu | definingmoment | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 4. januára 2008 15:13 |
| Problémy s pripojením k internetu (nedá predĺžiť IP adresa) | agc28 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 20. novembra 2007 20:06 |
| Thread Tools | |
| |