![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, да сам неубие овом форуму раније, а ја је добио проблем: ( Имам Самсунг Р60 плус Лаптоп Покретање Интел Цоре 2 ДУП процесор и Уиндоус Виста ОС Ја сам на бежичну мрежу (нетгеар са АОЛ) Сам имао лаптоп за око 5 месеци и до пар дана пре сам имала проблема Опис интернет ... До тада .. сви нагли мој лаптоп изведбе пао страшан .. приликом преузимања видеа или слика, које је потребно агесит као што каже имам један 27.5кб мин, пише процењено време дана .. на слику да би се у правилу 10 минута ... Једино што ја могу мислити на што мај имати испуњавања нешто што сам уклонио МцАфее Фрее триал из мој рачунар преузимањем алата и уклањање га ... И онда скинути Прос 8,0, еарлы-вирус помно што нема претњи пронашао сам сада деинсталирана да и не приказују било који проту-вирус ... али то није проблем као што сам ја била незаштићена месецима и то је у реду ... Нормално уеб сајтовима као што су Гоогле и као такви су ммм, ок Претпостављам подношљивим његове ... али кад стримовање видеос онлине. то је само јадан .......... Једна ствар ћу споменути да је мало тешко је то објаснити ... кад је мој лаптоп трчање прекид сигнала је обично 2-3 барови ... Сада када је лаптоп је покренут спор, то је 4-5 баровима и јако добар сигнал, ... да ја то не разумем ...... лол Покушао сам проспојни фиреуалл офф, а она је и даље спор ... Ја не м рачунар врло писмен и уоулднт поверења себе са било мега ствари ... па ако би могли објаснити на једноставан формат за мене угодити ... било који помоћ на ово питање би било поштовати као што желим да се то ускоро распоређене лол па хвала пуно унапред ако можете помоћ мене: Д хвала ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли мјесечна / недеље, доунлоад лимит на вашој вези? И знаш, ако си дошао да нигде у близини?
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Зашто је моја интернет ТАКО СПОРОВИ? Угодити помоћ мене ... | мрцразие007 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 9 | 16 аугуст 2009 01:23 |
| Пренос интернет подешавања, након што су неке невоље. | усернамецритериасуцк | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 18 октобар 2008 07:29 |
| Интернет праведан почео споро иде? | рстееновен | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 13 | 6 октобар 2008 15:46 |
| Им имају проблема са повезивањем на интернет | дефинингмомент | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 4 јануар 2008 15:13 |
| Троубле Спајање на Интернет (Цан'т Ажурирајте ИП адреса) | агц28 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 20 новембар 2007 20:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |