![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Tüm bu ere Forumu bir newbie am ve bir sorunum var: ( I have Samsung R60 artı Dizüstü Intel Core 2 dup işlemci ve Windows Vista işletim sistemi çalıştırmak Bir kablosuz ağ (AOL) ile Netgear pm Ben gün önce hiçbir belirgin İnternet sorunlar yaşadığınız bir çift kadar yaklaşık 5 ay için laptop ve yukarı oldu ... O zamana kadar .. aniden benim dizüstü performansı kötü düştü .. zaman indirirken video veya resimler, bu agesit alır i 27.5kb gibi bir dakika var diyor, o zaman tahmin diyor gün .. normalde 10 dakika alacak bir dosya ... Tek şey o bir şey yapmış olabilir düşünebilirsiniz ki aracı karşıdan yükleme ve kaldırarak benim bilgisayardan Mcafee Ücretsiz deneme kaldırılır ... Daha sonra, Ort 8,0 indirilen bir virüs tarama bir tehlike bulundu koştu, ben şimdi kaldırıldı ve herhangi bir anti-virüs çalışmıyor ... ama bu isnt sorun olarak ben aylardır korumasız ve o güzel olmuş ... Google ve bu gibi mmm vardır gibi normal web sayfaları, ok i onun iyice düşünün ... ama videoları online streaming. sadece acıklı olduğunu .......... Bir şey i bir açıklama zor değineceğim bu ... ne zaman benim laptop sinyal iyi koşuyordu genellikle 2-3 bar da ... artık dizüstü yavaş çalışıyorsa, 4-5 bar ve çok iyi bir sinyal olduğunu ... ben hiçbir lol ...... anlıyorum i güvenlik duvarı kapatarak denedim ve hala yavaş ... Ben çok bilgisayar okur-ve-cekti herhangi bir mega şeyleri kendime güven değilim ... eğer benim için basit biçimde açıklayabilir lütfen ... Bu konuda herhangi bir yardım i yakında lol sıralanmış istiyorum olarak mutluluk duyacağız Önceden çok teşekkür çok eğer bana yardımcı olabilir: D teşekkür ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size bağlantı için bir aylık / haftalık download limit var mı? Ve eğer herhangi bir yere geldik ki yakın biliyorsun?
|
| Bookmarks |