![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт я новачок в цьому перед тим, як форум, і я отримав завдання: ( У мене Samsung R60 плюс ноутбук Запуск Intel Core 2 процесора DUP і ОС Windows Vista Я перебуваю тут через бездротову мережу (NETGEAR з AOL) Я мав ноутбука протягом 5 місяців і до Пару днів тому я був без видимих проблем Інтернету ... До сих пір .. раптом продуктивність мого ноутбука впала страшно .. При завантаженні відеофайлів, він приймає agesit говорить, що я хотів 27.5kb хв, вона каже, розрахунковий час доби .. на файл, який зазвичай займає 10 хвилин ... Єдине, що я саме можна думати, що може зробити те, що я видалив суд Mcafee безкоштовні зі свого комп'ютера, завантаживши інструменту та видалення ... Потім я завантажив AVG 8.0, побіг вірус-скан або погроз знайдено, тепер я вилучив, що не працює і всі антивірусні ... але хіба це проблема, як я був незахищений протягом декількох місяців і це була гарна ... Звичайне використання веб-сторінок, як Google і тому подібне є ммм, я вважаю OK своїх допустимих ... Але коли потокове відео в інтернеті,. Це всього лише жалюгідна .......... Одна річ, я згадаю, що це досить складно пояснити це ... коли мій ноутбук працює штрафу сигналу зазвичай 2-3 бару ... Зараз, коли ноутбук працює повільно, вона становить 4-5 барів і дуже добрий сигнал, ... що я не розумію LOL ...... Я спробував переключитися від брандмауера, і це все ще повільно ... Я не дуже м комп'ютерної грамотності та довіри Wouldnt себе ні з одним мега речі ... Так що якщо ви змогли пояснити в простий формат для мене, будь ласка ... будь-яка допомога з цього питання буде розцінюватися як я хочу отримати його відсортовано незабаром LOL таким дякувати дуже заздалегідь, якщо ви можете мені допомогти: D Спасибо ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас місячні / щотижневі завантажити обмеження на підключення? А чи знаєте ви, якщо ви прийшли навіть близько до цього?