![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Norėčiau sužinoti, kaip sukonfigūruoti Internet Fax Service komercinės, pavyzdžiui, "Efax". Aš žinau, kad reikės fakso serverio ar vartai, bet kas yra tiksli ir programinės įrangos, kad man reikia? Ar man reikia tik faksu modernus ir telefono linijos? Can anyone help me? Thanks! :):) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Programinės įrangos ar aparatūros? | IkerSilva | General Hardware Chat | 1 | 5 spalis 2009 00:06 |
| VHS / Freeview į DVD? Hardware Vs įranga | mctw | Multimedia & Codecs | 0 | 9 rugsėjis 2009 10:09 |
| Patarimai labai reikalinga - Asus Aspire One OAO 150BB Aparatūra numeris | valstietis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 8 balandis 2009 11:36 |
| Kompiuterinė ar programinė įranga Problemos? | Airescape | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 15 vasaris 2008 07:13 |
| Acer 5.101 Service Manual Needed | Jonathon28 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 11 vasaris 2008 19:22 |
| Temos įrankiai | |
| |