mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Aparatinė ir programinė įranga būtina suteikti interneto Fax Service?

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 1, 2009, 05:33
Naujas Narys

Default Aparatinė ir programinė įranga būtina suteikti interneto Fax Service?

Sveiki, Norėčiau sužinoti, kaip sukonfigūruoti Internet Fax Service komercinės, pavyzdžiui, "Efax". Aš žinau, kad reikės fakso serverio ar vartai, bet kas yra tiksli ir programinės įrangos, kad man reikia? Ar man reikia tik faksu modernus ir telefono linijos? Can anyone help me? Thanks! :):)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Programinės įrangos ar aparatūros? IkerSilva General Hardware Chat 1 5 spalis 2009 00:06
VHS / Freeview į DVD? Hardware Vs įranga mctw Multimedia & Codecs 0 9 rugsėjis 2009 10:09
Patarimai labai reikalinga - Asus Aspire One OAO 150BB Aparatūra numeris valstietis Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 8 balandis 2009 11:36
Kompiuterinė ar programinė įranga Problemos? Airescape BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 8 15 vasaris 2008 07:13
Acer 5.101 Service Manual Needed Jonathon28 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 11 vasaris 2008 19:22
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.