мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Хардвер и софтвер потребна за пружање Интернет Сервице Факс?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јули 2009, 05:33
Нови члан групе

Default Хардвер и софтвер потребна за пружање Интернет Сервице Факс?

Поздрав, Хтео бих сазнати како сетуп комерцијални интернет факс услуге, као што су "Ефакс '. Знам да ћу морати да се факс сервер или гатеуаы, али шта су тачно хардуаре и софтуаре који ми треба? Да ли ми треба само факс и модеран телефонска линија? Може било ко помоћ мене? Хвала! :):)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Софтвера или хардвера? ИкерСилва Генерал Хардуаре Цхат 1 5. Окт 2009 00:06
Видео / Фреевиеу на ДВД? Хардвер вс Софтвер мцту Мултимедија и кодеци 0 9. Јул 2009 10:09
Савети неопходне - Асус стремити један оао 150ББ Хардуаре Иссуе сељак Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 8 април 2009 11:36
Хардвер или софтвер проблем? Аиресцапе Уопштено Софтуаре Цхат 8 15 фебруар 2008 07:13
Ацер 5101 Сервице Мануал Потребно Јонатхон28 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 11 фебруар 2008 19:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц