![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК Току-що говорих с едно ново училище и да си взема лаптоп работи там интернет аз трябваше да плати £ 10 до configer и просто по принцип да се получи разрешение, което се като 30 сек и тогава аз имам вирус и да го прецаках всичко и Аз преинсталира всичко. така че аз отивам да поиска само конфигурационния и сега казват, че трябва да плати още £ 10 Y аз така или иначе вече платените стигнем до точката се any1 не как да го довереник CUS Имам WEP ключ, IPS и CUS всичко на някои сух Благодаря предварително |
|
| |||
| |||
| Ние не сме тук за да помогнем с чупене правила. Знам, че това е натоварване на бик, но ако те казват, че трябва да плащат след това, че е това, което трябва да направите. Задайте си е на стойност £ 10 Получавате ли онлайн? Аз мисля, че е. EDIT: Следващия път, когато се вирус, идват тук и ние ще ви помогне да го поправим безплатно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Идиоти в моето училище Подсказка над Камион ... | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 5 | 22-ри октомври 2009 година 15:41 |
| Училище учител забрани Linux | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 13 | 17 Дек 2008 11:11 |
| Старата школа мобилни набиране нагоре | pest79456 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 2-ро Aug 2008 12:39 |
| Кой е програмиране в училище? | gaza14 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 22 | 29 Март 2008 04:09 |
| Училище блокира всички игри | goldscript | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 21-ви септември 2007 10:16 |
| Нишка Инструменти | |
| |