menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Nápověda Dam škola

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 5 prosince 2007, 11:08
Nový člen skupiny

Default Nápověda Dam škola

OK Právě jsem na novou školu a získat práci na mém notebooku k internetu i tam musela zaplatit 10 liber na configer a jen obecně získat povolení, které se stejně jako 30 sec a pak mám virus a to posral a všechno i přeinstalovány všechno. tak já jdu žádat jen config a teď říkají i muset platit další 10liber Y i již vyplacené přesto dostat do bodu, se any1 ne, jak to config CUS jsem WEP klíč, ips a všechno CUS některých hackování Poděkování v předstihu
Old 5 prosince 2007, 11:38
Moderátor skupiny

Default Nápověda Dam škola

Nejsme tady, abychom vám pomohli s porušují pravidla.

Vím, že se jedná o zatížení býk, ale pokud by se říct, musíte zaplatit, aby se poté, co byste měli udělat.

Zeptejte se sami sebe, je 10 liber stojí abyste online? Myslím, že je.

EDIT: Příště dostanete virus pojď sem a my vám pomůže opravit zdarma.

Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Idioti na Moje škola Tip nad jejich Truck ... cheesepuff Vypnout Téma diskuze 5 22.října 2009 15:41
Učitel zákazy Linux evilfantasy Vypnout Téma diskuze 13 17. prosince 2008 11:11
Old School mobilní telefonické nahoru pest79456 Sítě, Modemy & VoIP 1 2. srpna 2008 12:39
Kdo je programování ve škole? gaza14 Web Design, hosting & SEO 22 29. března 2008 04:09
Školní bloky všech her goldscript Virus, spyware a bezpečnost 13 21. Září 2007 10:16
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.