![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK Právě jsem na novou školu a získat práci na mém notebooku k internetu i tam musela zaplatit 10 liber na configer a jen obecně získat povolení, které se stejně jako 30 sec a pak mám virus a to posral a všechno i přeinstalovány všechno. tak já jdu žádat jen config a teď říkají i muset platit další 10liber Y i již vyplacené přesto dostat do bodu, se any1 ne, jak to config CUS jsem WEP klíč, ips a všechno CUS některých hackování Poděkování v předstihu |
|
| |||
| |||
| Nejsme tady, abychom vám pomohli s porušují pravidla. Vím, že se jedná o zatížení býk, ale pokud by se říct, musíte zaplatit, aby se poté, co byste měli udělat. Zeptejte se sami sebe, je 10 liber stojí abyste online? Myslím, že je. EDIT: Příště dostanete virus pojď sem a my vám pomůže opravit zdarma. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Idioti na Moje škola Tip nad jejich Truck ... | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 5 | 22.října 2009 15:41 |
| Učitel zákazy Linux | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 13 | 17. prosince 2008 11:11 |
| Old School mobilní telefonické nahoru | pest79456 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 2. srpna 2008 12:39 |
| Kdo je programování ve škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. března 2008 04:09 |
| Školní bloky všech her | goldscript | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 21. Září 2007 10:16 |
| Thread Nástroje | |
| |