![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš ką tik gavau į naują mokyklą ir gauti mano nešiojamas dirbti ten internete teko sumokėti £ 10 iki configer ir tik bendro pobūdžio, kad gauti leidimą, kuris priima kaip 30 sekundžių ir tada aš virusas ir jis Przyśrubowany viskas ir Aš iš naujo viską. todėl aš einu prašyti tik config ir dabar jie sako, aš turiu sumokėti dar 10 £ Y i jau sumokėti vistiek nuvykti į tašką veikia any1 ne kaip config jis kristalais turiu WEP rakto, IP ir viskas kristalais kai įsilaužėliai Ačiū anksto |
|
| |||
| |||
| Mes čia ne į pagalbos taisyklių pažeidimą. Žinau, kad tai Bull apkrova, bet jei jie sako, jūs turite sumokėti tada, kad tai, ką turėtumėte daryti. Paklauskite savęs, tai £ 10 verta jums gauti internetu? Aš manau ji yra. EDIT: Kitą kartą jums virusas ateiti čia ir mes padėsime jums ją išspręsti nemokamai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Idiots ne mano mokykla apversti savo automobilių ... | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 22 spalis 2009 15:41 |
| Mokyklos mokytoja draudimai Linux | evilfantasy | Off Topic Discussion | 13 | 17 gruodis 2008 11:11 |
| Old School mobili dial-up | pest79456 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 2 rugpjūtis 2008 12:39 |
| Kas yra programavimo mokykloje? | gaza14 | Web Design, Hosting & SEO | 22 | Kovas 29, 2008 04:09 |
| Mokykla blokuoja visus žaidimus | goldscript | Virus, Spyware & Security | 13 | 21 rugsėjis 2007 10:16 |
| Temos įrankiai | |
| |