mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Ajutor Dam Scoala

Closed Thread

Thread Tools
Old 5 decembrie 2007, 11:08
Noile state Group

Am OK chiar luat la o şcoală nouă şi la spre a lua meu laptop de lucru pe acolo de internet a trebuit să plătesc £ 10 la configer şi doar, în general, pentru a obţine permisiunea, care ia ca la 30 de secunde şi apoi mi-am luat un virus şi este stricat totul şi Am tot reinstalat. so i du-te cere doar de configurare, iar acum se spune eu am să plătească un alt £ 10 Y i deja plătite, oricum ajungi la punctul de does any1 modul de configurare pentru a nu îmi cus-au cheia WEP, IPS şi cus totul a unor Multumesc hacking în avans
Old 5 decembrie 2007, 11:38
Moderator Group

Noi nu suntem aici pentru a ajuta cu rupere reguli.

Ştiu că este o sarcină de taur, dar dacă le-au spus ce trebuie să plătească, atunci asta este ceea ce trebuie să faceţi.

Intreaba-te este de £ 10 în valoare de tine achiziþie on-line? Mi-ar cred că este.

EDIT: Data viitoare sa iei un virus vin aici şi vă vom ajuta să-l repari pentru drum liber.

Closed Thread

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.