![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am OK chiar luat la o şcoală nouă şi la spre a lua meu laptop de lucru pe acolo de internet a trebuit să plătesc £ 10 la configer şi doar, în general, pentru a obţine permisiunea, care ia ca la 30 de secunde şi apoi mi-am luat un virus şi este stricat totul şi Am tot reinstalat. so i du-te cere doar de configurare, iar acum se spune eu am să plătească un alt £ 10 Y i deja plătite, oricum ajungi la punctul de does any1 modul de configurare pentru a nu îmi cus-au cheia WEP, IPS şi cus totul a unor Multumesc hacking în avans |
|
| |||
| |||
| Noi nu suntem aici pentru a ajuta cu rupere reguli. Ştiu că este o sarcină de taur, dar dacă le-au spus ce trebuie să plătească, atunci asta este ceea ce trebuie să faceţi. Intreaba-te este de £ 10 în valoare de tine achiziþie on-line? Mi-ar cred că este. EDIT: Data viitoare sa iei un virus vin aici şi vă vom ajuta să-l repari pentru drum liber. |