menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pomoc Dam škola

Closed Thread

Thread Tools
Old 5 decembra 2007, 11:08
Nový člen skupiny

Default Pomoc Dam škola

OK Práve som na novú školu a získať prácu na mojom notebooku k internetu aj tam musela zaplatiť 10 libier na configer a len všeobecne získať povolenie, ktoré sa rovnako ako 30 sec a potom mám virus a to posral a všetko i přeinstalování všetko. tak já jdu žiadať len config a teraz hovoria aj musieť platiť ďalšie 10liber Y aj už vyplatené napriek tomu dostať do bodu, sa any1 ne, ako to config CUS jsem WEP kľúč, ips a všetko CUS niektorých hackovanie Poďakovanie v predstihu
Old 5 decembra 2007, 11:38
Moderátor skupiny

Default Pomoc Dam škola

Nejsme tu, aby sme vám pomohli s porušujú pravidlá.

Viem, že sa jedná o zaťaženie býk, ale ak by sa povedať, musíte zaplatiť, aby sa potom, čo by ste mali urobiť.

Opýtajte sa sami seba, je 10 libier stojí aby ste online? Myslím, že je.

EDIT: Příště dostanete vírus pojď sem a my vám pomôže opraviť zdarma.

Closed Thread

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Idioti na Moja škola Tip nad ich Truck ... cheesepuff Vypnúť Téma diskusie 5 22.října 2009 15:41
Učiteľ zákazy Linux evilfantasy Vypnúť Téma diskusie 13 17. decembra 2008 11:11
Old School mobilné telefonické hore pest79456 Siete, Modemy & VoIP 1 2. augusta 2008 12:39
Kto je programovanie v škole? gaza14 Web Design, hosting & SEO 22 29. marca 2008 04:09
Školské bloky všetkých hier goldscript Virus, spyware a bezpečnosť 13 21. September 2007 10:16
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.