![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK Práve som na novú školu a získať prácu na mojom notebooku k internetu aj tam musela zaplatiť 10 libier na configer a len všeobecne získať povolenie, ktoré sa rovnako ako 30 sec a potom mám virus a to posral a všetko i přeinstalování všetko. tak já jdu žiadať len config a teraz hovoria aj musieť platiť ďalšie 10liber Y aj už vyplatené napriek tomu dostať do bodu, sa any1 ne, ako to config CUS jsem WEP kľúč, ips a všetko CUS niektorých hackovanie Poďakovanie v predstihu |
|
| |||
| |||
| Nejsme tu, aby sme vám pomohli s porušujú pravidlá. Viem, že sa jedná o zaťaženie býk, ale ak by sa povedať, musíte zaplatiť, aby sa potom, čo by ste mali urobiť. Opýtajte sa sami seba, je 10 libier stojí aby ste online? Myslím, že je. EDIT: Příště dostanete vírus pojď sem a my vám pomôže opraviť zdarma. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Idioti na Moja škola Tip nad ich Truck ... | cheesepuff | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 22.října 2009 15:41 |
| Učiteľ zákazy Linux | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 13 | 17. decembra 2008 11:11 |
| Old School mobilné telefonické hore | pest79456 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 2. augusta 2008 12:39 |
| Kto je programovanie v škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. marca 2008 04:09 |
| Školské bloky všetkých hier | goldscript | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 21. September 2007 10:16 |
| Thread Tools | |
| |