мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Помоћ Дам Школа

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 5. Нов 2007, 11:08
Нови члан групе

Default Помоћ Дам Школа

У реду сам добио за нову школу и да се мој лаптоп ради на интернету ту сам морао да плати £ 10 да цонфигер и само у опште да добијете дозволу, која се као 30 секунди, а затим сам добио вирус и то је све и упропашћен И поново инсталирати све. па идем тражити само Цонфиг и сада кажу морам да платим јос 10 Ы и већ плаћено ипак доћи до тачке не аны1 нема како да је конфигурација ЦУС сам УЕП кључ, ИПС и све ЦУС неких хакерских Хвала унапред
Old 5. Нов 2007, 11:38
Модератор / ица групе

Default Помоћ Дам Школа

Ми нисмо ту да вам помогне у разбијању правила.

Знам да је оптерећење на бика, али ако они кажу морате да платите онда је оно што треба да урадите.

Запитај је £ 10 вреди вам иде на сајту? Ја мислим да јесте.

Едит: Следећи пут кад добијете вирус дошао овде и ми ћемо вам помоћи да га решите бесплатно.

Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Идиотс ат Мој Школа Савет Камион над њиховим ... цхеесепуфф Офф Топиц Дисцуссион 5 22 Окт 2009 15:41
Школски учитељ Линукс забрана евилфантасы Офф Топиц Дисцуссион 13 17 децембар 2008 11:11
Олд Сцхоол мобилном диал уп пест79456 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 2 аугуст 2008 12:39
Ко је програмирање у школи? газа14 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 22 29 март 2008 04:09
Школски запријечити све игре голдсцрипт Вирус, Спыуаре и безбедност 13 21. сеп 2007 10:16
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц