![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| OK Я тільки що отримав в нову школу, щоб отримати мій ноутбук працює над інтернет там я повинен був заплатити £ 10 до configer і тільки в загальному для отримання дозволу, що займає 30 секунд, як і тоді я отримав вірус і він заплющив все і Я перевстановить все. тому я піти просити тільки конфігурації, і тепер вони говорять, я повинен заплатити ще £ 10 У мене вже виплачені дістатися до точки any1 не як настроїти його КС маю WEP-ключ, IPS, і всі КС деякі злому Спасибо заздалегідь |
|
| |||
| |||
| Ми тут не для того, щоб допомогти у порушенні правил. Я знаю, що це брехня, але якщо вони є, що ви повинні платити те, що ти повинен робити. Запитайте себе, варто £ 10 вам варто отримати в Інтернеті? Я думаю, що це. EDIT: Наступного разу ви отримаєте вірус сюди, і ми допоможемо вам виправити це безкоштовно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ідіоти на Моя школа перевернутися їх вантажівка ... | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 22 жовтня 2009 15:41 |
| Шкільний вчитель заборон Linux | evilfantasy | Off Topic Discussion | 13 | 17 грудня 2008 11:11 |
| Стара школа мобільних дозвону | pest79456 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 2 серпня 2008 12:39 |
| Хто є програмування в школі? | gaza14 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 22 | 29 березня 2008 04:09 |
| Школа блоки всіх іграх | goldscript | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 21 вересня 2007 10:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |