менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Допомога школі Гребля

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 5 грудня 2007, 11:08
Нові члени групи

Default Допомога школі Гребля

OK Я тільки що отримав в нову школу, щоб отримати мій ноутбук працює над інтернет там я повинен був заплатити £ 10 до configer і тільки в загальному для отримання дозволу, що займає 30 секунд, як і тоді я отримав вірус і він заплющив все і Я перевстановить все. тому я піти просити тільки конфігурації, і тепер вони говорять, я повинен заплатити ще £ 10 У мене вже виплачені дістатися до точки any1 не як настроїти його КС маю WEP-ключ, IPS, і всі КС деякі злому Спасибо заздалегідь
Old 5 грудня 2007, 11:38
Модератор групи

Default Допомога школі Гребля

Ми тут не для того, щоб допомогти у порушенні правил.

Я знаю, що це брехня, але якщо вони є, що ви повинні платити те, що ти повинен робити.

Запитайте себе, варто £ 10 вам варто отримати в Інтернеті? Я думаю, що це.

EDIT: Наступного разу ви отримаєте вірус сюди, і ми допоможемо вам виправити це безкоштовно.

Closed Thread

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ідіоти на Моя школа перевернутися їх вантажівка ... cheesepuff Off Topic Discussion 5 22 жовтня 2009 15:41
Шкільний вчитель заборон Linux evilfantasy Off Topic Discussion 13 17 грудня 2008 11:11
Стара школа мобільних дозвону pest79456 Мережа, Модеми & VoIP 1 2 серпня 2008 12:39
Хто є програмування в школі? gaza14 Веб дизайн, хостинг & SEO 22 29 березня 2008 04:09
Школа блоки всіх іграх goldscript Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 21 вересня 2007 10:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.