![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз имам сървър с двоен адаптер пристанище мрежа. Имам 2 отделни мрежи, и двете могат да осъществите достъп до интернет. Различни Интернет доставчик. Когато се свържете към сървъра двете мрежи мога да имат достъп до всички ресурси на двете мрежи добре и да имат достъп до интернет. Но в Интернет съм получаване не е от ISP, което искам. Как мога да се изолират в интернет връзка? Как мога да контролирам интернет доставчик, който искам да използвам? |
|
| |||
| |||
| Искаш да кажеш, че на програмата от програмата, можете искам всеки да се използват само една или друга мрежа? Може ли да разработи малко?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Ами основно аз съм тичане нашия уебсайт на Т1 линия. Това T1 е също така да използват за някои други неща като нашия телефон система. В миналото съм FTP от уеб сървър на друг компютър и използване на мрежата винаги е бил висок. Така че аз искам да се използва втори порт за други неща като FTP, без да се намесва с Т1 линия. |
|
| |||
| |||
| Трябваше нещо, което трябва да бъде в състояние да определят едно пристанище като прокси за FTP вашата програма. Аз нямам нищо да експериментирате.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или би трябвало да можете да въведете IP адреса на втория пристанище, както и достъп до сървъра по този начин. (Докато сте местно към него.)
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Монитори W / 1 VGA порт | DanielAndStuff | Графика на карти & Монитори | 1 | 15 Юли 2009 15:43 |
| Dual монитори, самотни VGA порт, без графична карта? | steveguy13 | Графика на карти & Монитори | 13 | 7 юни 2009 07:28 |
| Моля, помогнете с Инсталиране на драйвери за да получите персонален компютър да признаят мрежов адаптер? | нов | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 3 юни 2009 07:28 |
| Проблем при обновяване от USB към PCI мрежов адаптер | phqinhippy | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 1-во Юни 2009 16:23 |
| Няма активни мрежов адаптер? | jaggede | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 31 Март 2009 12:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |