![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám server s dual adaptéru sítě přístavů. Mám 2 samostatné sítě, mohou tak přístup k internetu. Různé ISP. Když jsem se připojit k serveru do obou sítí mohu získat přístup ke všem zdrojům na obou sítích v pohodě a mají přístup k internetu. Ale internet začínám není od ISP chci. Jak mohu oddělit připojení k internetu? Jak můžu kontrolovat, ISP, který chci použít? |
|
| |||
| |||
| Říkáte, že na program na základě programu, který chcete, aby každý použít pouze jeden nebo jiné sítě? Můžete mi trochu komplikované?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| No v podstatě jsem běží naše webové stránky na T1 linku. T1, který je také použít pro některé další věci, jako je naše telefonní systém. V minulosti jsem FTP z webového serveru do jiného počítače a využití sítě byla vždy vysoká. Takže chci použít druhý port pro další věci, jako je FTP, aniž by zasahoval do T1 linku. |
|
| |||
| |||
| Měl bych věc, kterou byste měli být schopni nastavit jeden port jako proxy pro FTP klienta. Nemám nic, co by experimentovat.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo byste měli být schopni zadat IP adresu druhého přístavu a přístup k serveru, tímto způsobem. (Pokud jste místní na něj.)
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální monitory W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. července 2009 15:43 |
| Duální monitory, jediné VGA port, žádné grafické kartě? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitory | 13 | 7. června 2009 07:28 |
| Prosím pomozte s instalací ovladačů k nám PC do Uznávat síťový adaptér? | nový | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 3. června 2009 07:28 |
| Problém při přechodu z USB na síťový adaptér PCI | phqinhippy | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 1. červen 2009 16:23 |
| Ne Aktivní síťový adaptér? | jaggede | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 31. března 2009 12:42 |
| Thread Nástroje | |
| |