μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πώς να απομονώσουν διπλή θύρα προσαρμογέα δικτύου;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Απριλίου, 2008, 13:29
Μέλος Ομάδα

Default Πώς να απομονώσουν διπλή θύρα προσαρμογέα δικτύου;

Έχω ένα server με ένα διπλό προσαρμογέα δικτύου λιμένων. Έχω 2 ξεχωριστά δίκτυα, και οι δύο μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Διαφορετικές ISP. Όταν συνδεθείτε στο διακομιστή και για τις δύο δίκτυα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι πόροι και από τις δύο δίκτυα ακριβώς το πρόστιμο και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όμως, το Διαδίκτυο ακούω δεν είναι από τον ISP που θέλω. Πώς μπορώ να απομονώσει τη σύνδεση στο internet; Πώς μπορώ να ελέγξω την οποία ISP θέλω να χρησιμοποιήσω;
Old 1 Μαΐου 2008, 12:22
Ομάδα Δωρητών

Λέτε ότι σε ένα πρόγραμμα με βάση το πρόγραμμα που θέλετε καθένα να χρησιμοποιήσει μόνο ένα ή το άλλο δίκτυο; Μπορείτε να επεξεργαστεί μια μικρή;

Old 2 Μαΐου του 2008, 06:43
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν βασικά εγώ είμαι running ιστοσελίδα μας σε μια γραμμή Τ1. Αυτό T1 είναι επίσης η χρήση για κάποια άλλα πράγματα, όπως το σύστημα του τηλεφώνου μας. Κατά το παρελθόν, να FTP από τον web server σε κάποιον άλλο υπολογιστή και της χρήσης του δικτύου ήταν πάντα υψηλό. Έτσι θέλω να χρησιμοποιήσω το δεύτερο λιμάνι για άλλα πράγματα, όπως FTP δεν θα παρεμβαίνουν με την Τ1 γραμμή.
Old 2 Μαΐου του 2008, 06:46
Ομάδα Δωρητών

Θα πράγμα που θα πρέπει να είναι σε θέση να ορίζουν ένα λιμάνι ως υποκατάστατο για το πρόγραμμα FTP σας. Δεν έχω τίποτα να πειραματιστούν με.

Old 16 Μάη 2008, 14:08
Συντονιστής Ομάδας

Ή θα πρέπει να μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του δεύτερου λιμένα και την πρόσβαση στο διακομιστή αυτόν τον τρόπο. (Όσο είστε τοπικά σε αυτό.)

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.