![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα server με ένα διπλό προσαρμογέα δικτύου λιμένων. Έχω 2 ξεχωριστά δίκτυα, και οι δύο μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Διαφορετικές ISP. Όταν συνδεθείτε στο διακομιστή και για τις δύο δίκτυα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι πόροι και από τις δύο δίκτυα ακριβώς το πρόστιμο και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Όμως, το Διαδίκτυο ακούω δεν είναι από τον ISP που θέλω. Πώς μπορώ να απομονώσει τη σύνδεση στο internet; Πώς μπορώ να ελέγξω την οποία ISP θέλω να χρησιμοποιήσω; |
|
| |||
| |||
| Λέτε ότι σε ένα πρόγραμμα με βάση το πρόγραμμα που θέλετε καθένα να χρησιμοποιήσει μόνο ένα ή το άλλο δίκτυο; Μπορείτε να επεξεργαστεί μια μικρή;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν βασικά εγώ είμαι running ιστοσελίδα μας σε μια γραμμή Τ1. Αυτό T1 είναι επίσης η χρήση για κάποια άλλα πράγματα, όπως το σύστημα του τηλεφώνου μας. Κατά το παρελθόν, να FTP από τον web server σε κάποιον άλλο υπολογιστή και της χρήσης του δικτύου ήταν πάντα υψηλό. Έτσι θέλω να χρησιμοποιήσω το δεύτερο λιμάνι για άλλα πράγματα, όπως FTP δεν θα παρεμβαίνουν με την Τ1 γραμμή. |
|
| |||
| |||
| Θα πράγμα που θα πρέπει να είναι σε θέση να ορίζουν ένα λιμάνι ως υποκατάστατο για το πρόγραμμα FTP σας. Δεν έχω τίποτα να πειραματιστούν με.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή θα πρέπει να μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση IP του δεύτερου λιμένα και την πρόσβαση στο διακομιστή αυτόν τον τρόπο. (Όσο είστε τοπικά σε αυτό.)