manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Kako izolirati dvojni priključak mrežnog adaptera?

Reply

Thread Tools
Old 30. travnja 2008, 13:29
Member Group

Default Kako izolirati dvojni priključak mrežnog adaptera?

Imam poslužitelj s dvostrukim luka mrežni adapter. Imam 2 odvojene mreže, kako mogu pristupiti internetu. Različite ISP. Kad sam spojiti na poslužitelj na obje mreže mogu pristupiti svi izvori na obje mreže sasvim u redu i imati pristup internetu. No internet sam uzimajući nije od ISP želim. Kako mogu izolirati internet connection? Kako mogu kontrolirati što ISP Želim koristiti?
Old 1. svibnja 2008, 12:22
Donatorska Grupa

Jeste li rekao da je na programu po osnovu programa koji želite svaki koristiti samo jednom ili druge mreže? Možete li razraditi malo?

Old 2. svibanj 2008, 06:43
Member Group

Pa u osnovi Ja sam trčanje našu web stranicu na T1 linija. To T1 također se koriste za neke druge stvari kao što je naš telefonski sistem. U prošlosti sam FTP iz web server na drugo računalo i mrežu korištenje je uvijek bila visoka. Na taj način želim koristiti drugi port za druge stvari kao što je FTP bez uplitanja sa T1 linija.
Old 2. svibanj 2008, 06:46
Donatorska Grupa

Ja bi stvar koju bi trebao biti u mogućnosti postaviti jednu luku kao zamena za FTP programa. Nemam ništa eksperimentirati.

Old 16 svibanj 2008, 14:08
Moderator / ica grupe

Ili te treba biti u mogućnosti unijeti IP adresu drugog luke i pristup poslužitelju na taj način. (Dok ste lokalni na njega.)

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dual Monitori W / 1 VGA Port DanielAndStuff Graphics Cards & Monitors 1 15. srpnja 2009 15:43
Dual monitori, jedan VGA luka, no grafička kartica? steveguy13 Graphics Cards & Monitors 13 7. lipnja 2009 07:28
Molimo za pomoć s Instaliranje Vozači dobiti PC priznati Network adapter? novo Networking, Modemi & VoIP 9 3. lipnja 2009 07:28
Problem kada nadograđujete s PCI na USB mrežni prilagodnik phqinhippy Networking, Modemi & VoIP 0 1. lipnja 2009 16:23
Nema aktivnih Network Adapter? jaggede Networking, Modemi & VoIP 10 31. ožujak 2009 12:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.