![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam poslužitelj s dvostrukim luka mrežni adapter. Imam 2 odvojene mreže, kako mogu pristupiti internetu. Različite ISP. Kad sam spojiti na poslužitelj na obje mreže mogu pristupiti svi izvori na obje mreže sasvim u redu i imati pristup internetu. No internet sam uzimajući nije od ISP želim. Kako mogu izolirati internet connection? Kako mogu kontrolirati što ISP Želim koristiti? |
|
| |||
| |||
| Jeste li rekao da je na programu po osnovu programa koji želite svaki koristiti samo jednom ili druge mreže? Možete li razraditi malo?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Pa u osnovi Ja sam trčanje našu web stranicu na T1 linija. To T1 također se koriste za neke druge stvari kao što je naš telefonski sistem. U prošlosti sam FTP iz web server na drugo računalo i mrežu korištenje je uvijek bila visoka. Na taj način želim koristiti drugi port za druge stvari kao što je FTP bez uplitanja sa T1 linija. |
|
| |||
| |||
| Ja bi stvar koju bi trebao biti u mogućnosti postaviti jednu luku kao zamena za FTP programa. Nemam ništa eksperimentirati.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili te treba biti u mogućnosti unijeti IP adresu drugog luke i pristup poslužitelju na taj način. (Dok ste lokalni na njega.)
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Monitori W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitors | 1 | 15. srpnja 2009 15:43 |
| Dual monitori, jedan VGA luka, no grafička kartica? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitors | 13 | 7. lipnja 2009 07:28 |
| Molimo za pomoć s Instaliranje Vozači dobiti PC priznati Network adapter? | novo | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 3. lipnja 2009 07:28 |
| Problem kada nadograđujete s PCI na USB mrežni prilagodnik | phqinhippy | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 1. lipnja 2009 16:23 |
| Nema aktivnih Network Adapter? | jaggede | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 31. ožujak 2009 12:42 |
| Thread Tools | |
| |