kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Hogyan kell szigetelni párhuzamos port hálózati adapter?

Reply

Téma eszközök
Old Április 30 2008, 13:29
Csoport tagja

Van egy szerver egy dual port hálózati adapter. Van 2 különálló hálózatok, mind a hozzáférés az internethez. Különböző ISP. Mikor kapcsolódni a szerverhez, hogy mindkét hálózatban, hogy elérhetőek a források mindkét hálózatok csak finom, és internet hozzáféréssel. De az interneten vagyok, nem kapok az ISP akarok. Hogyan lehet szigetelni az internet kapcsolat? Hogyan lehet, amely internetszolgáltató akarom használni?
Old Május 1 2008, 12:22
Donor Group

Azt mondod, hogy a program program alapján akarja, hogy minden csak az egyik vagy a másik hálózathoz? Tud bonyolult egy kicsit?

Old Május 2 2008, 06:43
Csoport tagja

Nos alapvetően én fut honlapunkon a T1 vonal. Ez a T1 is használja más dolog, mint a telefon-rendszer. A múltban az I. FTP a web szerver egy másik számítógéphez, és a hálózat használata mindig magas. Szóval szeretnénk használni a második portot más dolog, mint az FTP nélkül a T1 vonal.
Old Május 2 2008, 06:46
Donor Group

Azt, amit meg kell tenni, hogy egy portot egy proxy FTP programot. Nem kell semmit kísérletet.

Old Május 16 2008, 14:08
Moderátor Csoport

Vagy képesnek kell lennie arra, hogy az IP-címét, a második a kikötői és a hozzáférést a szerver így. (Amíg a helyi is.)

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.