![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy szerver egy dual port hálózati adapter. Van 2 különálló hálózatok, mind a hozzáférés az internethez. Különböző ISP. Mikor kapcsolódni a szerverhez, hogy mindkét hálózatban, hogy elérhetőek a források mindkét hálózatok csak finom, és internet hozzáféréssel. De az interneten vagyok, nem kapok az ISP akarok. Hogyan lehet szigetelni az internet kapcsolat? Hogyan lehet, amely internetszolgáltató akarom használni? |
|
| |||
| |||
| Azt mondod, hogy a program program alapján akarja, hogy minden csak az egyik vagy a másik hálózathoz? Tud bonyolult egy kicsit?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nos alapvetően én fut honlapunkon a T1 vonal. Ez a T1 is használja más dolog, mint a telefon-rendszer. A múltban az I. FTP a web szerver egy másik számítógéphez, és a hálózat használata mindig magas. Szóval szeretnénk használni a második portot más dolog, mint az FTP nélkül a T1 vonal. |
|
| |||
| |||
| Azt, amit meg kell tenni, hogy egy portot egy proxy FTP programot. Nem kell semmit kísérletet.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy képesnek kell lennie arra, hogy az IP-címét, a második a kikötői és a hozzáférést a szerver így. (Amíg a helyi is.)