![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי שרת עם יציאה כפולה של מתאם הרשת. יש לי 2 רשתות נפרדות, הן יוכלו לגשת לאינטרנט. ספק שירותי אינטרנט שונים. כאשר אני מתחבר לשרת הן רשתות אני יכול לגשת לכל המשאבים בשני רשתות בסדר גמור ויש להם גישה לאינטרנט. אבל אני מקבל את האינטרנט הוא לא אני רוצה את ספק שירותי האינטרנט. איך אני יכול לנתק את החיבור לאינטרנט? איך אני יכול לשלוט בהם ספק האינטרנט אני רוצה להשתמש? |
|
| |||
| |||
| אתה אומר את זה על בסיס תוכנית לפי התוכנית שאתה רוצה רק כדי להשתמש בכל אחת או רשת אחרים? האם אתה יכול לפרט קצת?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| טוב בעצם אני מפעיל את האתר על קו T1. זה T1 גם להשתמש בכמה דברים אחרים כמו מערכת הטלפון שלנו. בעבר, אני ה-FTP של שרת האינטרנט למחשב אחר ברשת ואת השימוש היה תמיד גבוה. אז אני רוצה להשתמש ביציאה השנייה של דברים אחרים כמו ה-FTP, מבלי להתערב עם קו T1. |
|
| |||
| |||
| אני צריך דבר אתה אמור להיות מסוגל להגדיר יציאת בתור Proxy עבור תוכנית ה-FTP שלך. אין לי שום דבר לבדוק בניסוי.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או שאתה אמור להזין את כתובת ה-IP של השני יציאת וגישה השרת ככה. (כל עוד אתה המקומי אליו.)
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual Monitors W / 1 יציאת VGA | DanielAndStuff | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -15 בחודש יולי 2009 15:43 |
| Dual צגים, יציאת VGA אחת, לא כרטיס המסך? | steveguy13 | כרטיסי מסך & Monitors | 13 | 7 יוני 2009 07:28 |
| בבקשה עזרה עם התקנת מנהלי התקנים כדי לקבל את המחשב לזהות מתאם הרשת? | חדש | רישות, מודמים & VoIP | 9 | 3rd יוני 2009 07:28 |
| הבעיה כאשר לשדרג ל-PCI מ USB מתאם הרשת | phqinhippy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 16:23 |
| מתאם הרשת לא פעילים? | jaggede | רישות, מודמים & VoIP | 10 | 31 מרץ 2009 12:42 |
| שרשרת כלים | |
| |