mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Kaip atskirti dviejų uostų tinklo adapteris?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 30, 2008, 13:29
Narys

Default Kaip atskirti dviejų uostų tinklo adapteris?

Aš su dviem uostų tinklo adapteris serverio. Turiu 2 atskirus tinklus, tiek galite naudotis internetu. Įvairūs IPT. Kai aš prisijungti prie serverio ir tinklais galiu naudotis visi abiejų tinklų išteklių viskas gerai ir turėti prieigą prie interneto. Bet interneto gaunu ne iš IPT aš noriu. Kaip aš galiu atjungti interneto ryšį? Kaip galiu kontroliuoti, kurie IPT noriu naudoti?
Old Gegužė 1, 2008, 12:22
Donorų grupės

Nori pasakyti, kad programa pagal programą pagrindas norite kiekvienas naudoja tik vieną ar kitą tinklą? Ar galite parengti mažai?

Old Gegužė 2, 2008, 06:43
Narys

Na iš esmės aš einu mūsų svetainėje T1 linijos. Kad "T1" taip pat naudoja kai kurių kitų dalykų, kaip mūsų telefono sistema. Anksčiau aš iš FTP serverio į kitą kompiuterį ir tinklo naudojimas visada buvo didelis. Ir aš noriu naudoti antrą uosto kitų dalykų, kaip FTP netrukdant T1 linijos.
Old Gegužė 2, 2008, 06:46
Donorų grupės

Būčiau dalykas, kurį turėtų galėti nustatyti vieną uostą, kaip jūsų FTP programos serverio. Aš neturiu nieko eksperimentuoti.

Old Gegužė 16, 2008, 14:08
Moderatorius Grupė

Ar jums turėtų būti suteikta galimybė įvesti IP adresas antrą uosto ir prieigos prie serverio, kad taip. (As long as Jums yra vietos prie jo.)

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dual Monitoriai W / 1 VGA Port DanielAndStuff Graphics Cards & Monitoriai 1 15 liepa 2009 15:43
Dvigubas monitorius, vienas VGA port, no video? steveguy13 Graphics Cards & Monitoriai 13 7 birželis 2009 07:28
Prašome Pagalba diegiant tvarkykles Get PC pripažinti Tinklo adapteris? naujas Networking, Modems & VoIP 9 3 birželis 2009 07:28
Problema, kai atnaujinate USB PCI tinklo adapteris phqinhippy Networking, Modems & VoIP 0 1 birželis 2009 16:23
Nėra aktyvių tinklo adapteris? jaggede Networking, Modems & VoIP 10 Kovas 31, 2009 12:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.