![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš su dviem uostų tinklo adapteris serverio. Turiu 2 atskirus tinklus, tiek galite naudotis internetu. Įvairūs IPT. Kai aš prisijungti prie serverio ir tinklais galiu naudotis visi abiejų tinklų išteklių viskas gerai ir turėti prieigą prie interneto. Bet interneto gaunu ne iš IPT aš noriu. Kaip aš galiu atjungti interneto ryšį? Kaip galiu kontroliuoti, kurie IPT noriu naudoti? |
|
| |||
| |||
| Nori pasakyti, kad programa pagal programą pagrindas norite kiekvienas naudoja tik vieną ar kitą tinklą? Ar galite parengti mažai?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Na iš esmės aš einu mūsų svetainėje T1 linijos. Kad "T1" taip pat naudoja kai kurių kitų dalykų, kaip mūsų telefono sistema. Anksčiau aš iš FTP serverio į kitą kompiuterį ir tinklo naudojimas visada buvo didelis. Ir aš noriu naudoti antrą uosto kitų dalykų, kaip FTP netrukdant T1 linijos. |
|
| |||
| |||
| Būčiau dalykas, kurį turėtų galėti nustatyti vieną uostą, kaip jūsų FTP programos serverio. Aš neturiu nieko eksperimentuoti.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jums turėtų būti suteikta galimybė įvesti IP adresas antrą uosto ir prieigos prie serverio, kad taip. (As long as Jums yra vietos prie jo.)
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dual Monitoriai W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 15 liepa 2009 15:43 |
| Dvigubas monitorius, vienas VGA port, no video? | steveguy13 | Graphics Cards & Monitoriai | 13 | 7 birželis 2009 07:28 |
| Prašome Pagalba diegiant tvarkykles Get PC pripažinti Tinklo adapteris? | naujas | Networking, Modems & VoIP | 9 | 3 birželis 2009 07:28 |
| Problema, kai atnaujinate USB PCI tinklo adapteris | phqinhippy | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 birželis 2009 16:23 |
| Nėra aktyvių tinklo adapteris? | jaggede | Networking, Modems & VoIP | 10 | Kovas 31, 2009 12:42 |
| Temos įrankiai | |
| |