![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir serveris ar divējādu ostu tīkla adapteri. Man ir 2 atsevišķas tīklus, gan var piekļūt internetam. Dažādiem ISP. Kad es varu pieslēgt serverim, lai gan tīkliem es varu piekļūt visiem resursiem, gan tīklu tikai naudas sodu un ir interneta pieslēgums. Bet internetā esmu iegūt nav no ISP vēlos. Kā es varu izolēt interneta pieslēgums? Kā es varu kontrolēt informāciju, kas ISP vēlos izmantot? |
|
| |||
| |||
| Vai Jūs sakāt, ka ar programmu, programma pamats vēlaties katrs tikai izmantot vienu vai citu tīklu? Vai tu izstrādā maz?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Nu būtībā es esmu darbojas mūsu tīmekļa vietnē T1 līnijas. Ka T1 ir izmantot arī dažus citas lietas, piemēram, mūsu telefona sistēmu. In Agrāk es FTP no web servera uz citu datoru un tīkla izmantošanas vienmēr bija liels. Tāpēc es gribu izmantot otru portu citas lietas, piemēram, FTP neiejaucoties T1 līniju. |
|
| |||
| |||
| Es pats jūs varat iestatīt vienu ostas kā pilnvara jūsu ftp programmu. Man nav neko eksperimentēt ar.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs varat ievadīt IP adresi otrā ostā un piekļuves serveris, veidā. (Kamēr vietējie uz to.)