![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un server cu un dublu port adaptor de reţea. Am 2 reţele separate, ambele pot avea acces la internet. Diferite ISP. Când m-am conecta la server pentru ambele reţele pot accesa toate resursele de pe ambele reţele de bine şi să aibă acces la internet. Dar pe internet sunt achiziţie nu este de la ISP vreau. Cum se poate izola de conexiune la internet? Cum pot controla care ISP Vreau sa folosesc? |
|
| |||
| |||
| Vrei sa spui ca pe un program de program de baza pe care doriţi fiecare pentru a utiliza doar unul sau de altă reţea? Poţi să elaboreze un pic?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Ei bine, practic eu sunt difuzate pe site-ul nostru pe o linie T1. T1 Asta este, de asemenea, folosi pentru alte chestii de genul nostru de telefon sistem. În trecut am FTP de la serverul de web de pe un alt computer şi reţea de utilizare a fost întotdeauna de mare. Aşa că aş vrea să folosiţi cel de-al doilea port pentru alte chestii de genul FTP, fără a interveni în T1 linie. |
|
| |||
| |||
| Am lucru pe care ar trebui să ar trebui să aibă posibilitatea de a seta un port ca un proxy pentru ftp program. Eu nu am nimic de a experimenta cu.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau ar trebui să fie capabile să introduceţi adresa IP a celui de-al doilea port şi de acces la server la fel. (Atâta timp cât eşti locale la ea.)
![]() |
|
| Marcaje |