![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є сервер з подвійним мережним адаптером порту. У мене 2 окремі мереж, доступ в Інтернет. Різні ISP. При підключенні сервера до обох мереж я можу отримати доступ до всіх ресурсів в обох мережах, прекрасно і мати доступ в інтернет. Але Інтернет AM отримувати не від провайдера я хочу. Як я можу виділити в інтернет? Як я можу контролювати, які ISP я хочу його використовувати? |
|
| |||
| |||
| Ви говорили про те, що програма за програмою підставу ви хочете, щоб кожен використовувати тільки одну або іншу мережу? Чи можете Ви докладніше зупинитися?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ну в основному я йду наш сайт по лінії T1. Це T1 також використовувати деякі інші речі, як наша телефонна система. У минулому я з FTP веб-сервера на інший комп'ютер і використання мережі завжди була високою. Тому я хочу використати другий порт для інших речей, як FTP, не впливаючи на лінії T1. |
|
| |||
| |||
| Я хотів, що ви зможете встановити один порт в якості проксі для FTP-програмою. Я не маю нічого, щоб поекспериментувати з ними.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або ж ви повинні мати можливість ввести адресу IP другим портом і доступ до сервера, таким чином. (До тих пір, як ви місцевому до неї.)
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual монітори Вт / 1 порт VGA | DanielAndStuff | Графічні карти & Монітори | 1 | 15 липня 2009 15:43 |
| Двох моніторів, один порт VGA, не відеокарта? | steveguy13 | Графічні карти & Монітори | 13 | 7 червня 2009 07:28 |
| Будь ласка, Допомога в установці драйверів для ПК Отримайте визнати мережевого адаптера? | новий | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 3 червня 2009 07:28 |
| Проблеми при оновленні з USB до мережним адаптером PCI | phqinhippy | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 1 червня 2009 16:23 |
| Прийміть до мережевий адаптер? | jaggede | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 31 березня 2009 12:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |