менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Як ізолювати подвійним мережним адаптером порту?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2008, 13:29
Член групи

Default Як ізолювати подвійним мережним адаптером порту?

У мене є сервер з подвійним мережним адаптером порту. У мене 2 окремі мереж, доступ в Інтернет. Різні ISP. При підключенні сервера до обох мереж я можу отримати доступ до всіх ресурсів в обох мережах, прекрасно і мати доступ в інтернет. Але Інтернет AM отримувати не від провайдера я хочу. Як я можу виділити в інтернет? Як я можу контролювати, які ISP я хочу його використовувати?
Old 1 травня 2008, 12:22
Донор групи

Ви говорили про те, що програма за програмою підставу ви хочете, щоб кожен використовувати тільки одну або іншу мережу? Чи можете Ви докладніше зупинитися?

Old 2 травня 2008, 06:43
Член групи

Ну в основному я йду наш сайт по лінії T1. Це T1 також використовувати деякі інші речі, як наша телефонна система. У минулому я з FTP веб-сервера на інший комп'ютер і використання мережі завжди була високою. Тому я хочу використати другий порт для інших речей, як FTP, не впливаючи на лінії T1.
Old 2 травня 2008, 06:46
Донор групи

Я хотів, що ви зможете встановити один порт в якості проксі для FTP-програмою. Я не маю нічого, щоб поекспериментувати з ними.

Old 16 травня 2008, 14:08
Модератор групи

Або ж ви повинні мати можливість ввести адресу IP другим портом і доступ до сервера, таким чином. (До тих пір, як ви місцевому до неї.)

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dual монітори Вт / 1 порт VGA DanielAndStuff Графічні карти & Монітори 1 15 липня 2009 15:43
Двох моніторів, один порт VGA, не відеокарта? steveguy13 Графічні карти & Монітори 13 7 червня 2009 07:28
Будь ласка, Допомога в установці драйверів для ПК Отримайте визнати мережевого адаптера? новий Мережа, Модеми & VoIP 9 3 червня 2009 07:28
Проблеми при оновленні з USB до мережним адаптером PCI phqinhippy Мережа, Модеми & VoIP 0 1 червня 2009 16:23
Прийміть до мережевий адаптер? jaggede Мережа, Модеми & VoIP 10 31 березня 2009 12:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.