![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, аз имам едно HP лаптоп и имат проблеми с идентифицирането моята безжична мрежа. Аз съм тичане на изглед и аз трябва да държат на рестартирането на лаптопа. като прозорци diaognises вина като "мрежова карта е изключена". Как мога да го сложа on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Цитат: |
|
| |||
| |||
| Чели ли сте тази страница в сайта HP?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат: |
|
| |||
| |||
| Аз отидох на този сайт и това, което направих беше да преинсталирате драйвера на мрежата, но заяви системата вече е инсталиран. Опитах на FN и Е ключ, за да изключите безжичната карта на, все още няма късмет. Windows все още diagnises на проблем, тъй като "Switch картата си мрежа на" Какво съм забелязал е на диспечера на устройствата тя посочва, аз пристанище инсталиран PCI съобщенията. Може ли това да е причината. Аз не знам какво е PCI Commucation Аз отидох на сайта, за да го инсталирате, но все още няма късмет. Мислите ли, че това е PCI съобщението, че е проблем Аш |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 3 мрежа USB модем - "не успяват да създадат RAS влизане" Грешка | longcolt4570 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 18 Юни 2009 16:12 |
| Harddrive Грешка на зареждащата - "Диск Грешка" "Натиснете произволен клавиш, за да рестартирате" | ashaiba | Общи Хардуер Чат | 6 | 13 Март 2009 15:56 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| Вечната "Придобиване на мрежата адрес" на мрежови карти | Роби | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 ноември 2007 година 10:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |