![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, mám hp notebook a mají problémy s identifikací své bezdrátové sítě. Běžím na Vista a musím držet na restartování notebooku. jako okna diaognises chyba jako "síťová karta je vypnuta". Jak mohu zařadit tento on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citace: |
|
| |||
| |||
| Četl jste, že stránky na webových stránkách společnosti HP?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| která stránka? |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace: |
|
| |||
| |||
| Zůčastnil jsem na těchto stránkách a to, co jsem udělala, bylo znovu nainstalovat síťový ovladač, ale systém je uvedeno již instalován. Tried FN a F klíč otočit bezdrátovou kartu, stále není náhoda. Windows stále diagnises problém jako "přepnout síťovou kartu ON" Co jsem si všiml, je na Správce zařízení uvádí, I havent nainstalován PCI Communications. Mohl by to být důvod, proč. Já nevím, co PCI Commucation tak jsem šel na internetových stránkách jej nainstalovat, ale stále bez úspěchu. Myslíte si, že je PCI sdělení, že je problém Ash |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 3 Network USB Modem - "nepodaří vytvořit ras vstupu" Chyba | longcolt4570 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 18. června 2009 16:12 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| Eternal "Získání síťových adres" na síťovou kartu | Robbie | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 20. listopadu 2007 10:46 |
| Thread Nástroje | |
| |