![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, έχω ένα laptop hp και έχουν προβλήματα με τον εντοπισμό ασύρματου δικτύου μου. Τρέχω για vista και να διατηρήσω την επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή. όπως παράθυρα diaognises το σφάλμα ως "κάρτα δικτύου είναι απενεργοποιημένη". Πώς μπορώ να θέσω τη on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://h20239.www2.hp.com/techcenter...ireless_TS.htm Έχετε ένα κουμπί για την περίπτωση που ανάβει;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Έχετε διαβάσει αυτή τη σελίδα στο site της HP;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Αυτό και μόνο το http://h20239.www2.hp.com/techcenter...ireless_TS.htm
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Έκανα πάει σε αυτή την ιστοσελίδα και αυτό που έκανα ήταν να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης δικτύου, αλλά το σύστημα ανέφερε ήδη εγκατεστημένο. Προσπάθησα το FN και F πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε την ασύρματη κάρτα για, ακόμα δεν τύχη. Windows diagnises ακόμα το πρόβλημα ως "διακόπτης κάρτα δικτύου σας ON" Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι σε Device Manager αναφέρει Ι havent εγκαταστήσει το PCI Communications. Θα μπορούσε αυτό να είναι το γιατί. Δεν ξέρω ποια είναι η PCI Commucation έτσι πήγα στην ιστοσελίδα για να το εγκαταστήσετε, αλλά ακόμα δεν τύχη. Νομίζετε ότι είναι η PCI ανακοίνωση ότι είναι το πρόβλημα Τέφρα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3 Network USB Modem - "αποτύχει να δημιουργήσει ras εισόδου" Σφάλμα | longcolt4570 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 18 Ιουν 2009 16:12 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| Αιώνια "Η απόκτηση διεύθυνσης δικτύου" για την κάρτα δικτύου | Robbie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 20 Νοε 2007 10:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |