![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, imam hp laptop i koji imaju problema sa identificira bežičnu mrežu. Im 'trčanje na Vidik i ja morati držati na ponovni započinjanje određeni član laptop. kao i prozori diaognises kriv kao "mreža karta je isključena". Kako mogu staviti ovaj on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Quote: |
|
| |||
| |||
| Jeste li pročitali da se stranica na HP web stranice?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| koju stranicu? |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote: |
|
| |||
| |||
| Ja sam ići na ovoj web stranici i ono što sam učinio je da biste ponovo instalirali upravljački program za mrežu, ali sustav je navedeno već instaliran. Pokušao FN i F tipke za uključivanje bežične kartice na, još uvijek nema sreće. Windows ipak diagnises problem kao "prekidač vaše mrežne kartice ON" Ono što sam primijetio je na Device Manager to navodi sam luka instaliran PCI komunikacije. Zašto se to moglo biti. Ne znam šta PCI Commucation na taj način ja je otišao na web stranici kako bi ga instalirali, ali i dalje nema sreće. Mislite li da je PCI Komunikacija da je problem Ash |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 3 Network USB Modem - "uspjeti stvoriti Ras entry" Error | longcolt4570 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 18. lipnja 2009 16:12 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. veljača 2009 17:01 |
| Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". | aechain | Windows Operating Systems | 5 | 24 siječanj 2008 15:45 |
| Vječna "Stjecanje adresa mreže" na mrežnoj kartici | Robbie | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 20. studeni 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |