![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, nekem van egy hp laptop és birtoklás probléma azonosításában, vezeték nélküli hálózatot. I'm running a kilátás és én is, hogy továbbra is újraindítja a laptop. az ablakok diaognises a hibát, mint "hálózati kártya ki van kapcsolva." Hogy is mondjam ezt on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://h20239.www2.hp.com/techcenter...ireless_TS.htm Van egy gomb a helyzet, hogy ez a menstruáció?
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Elolvasta az oldal a HP oldalt?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Idézet: |
|
| |||
| |||
| Én tovább ezen a honlapon, és amit tettem az volt, hogy újra a hálózati meghajtó, de a rendszer azt már telepítve van. Próbáltam a FN és az F gombot, kapcsolja be a vezeték nélküli kártyákat, még mindig nem szerencse. Windows továbbra diagnises a probléma, mint "kapcsoló a hálózati kártya ON" Amit én észrevettem van Eszközkezelőben az azt állítja, I havent telepíteni a PCI Communications. Lehet ezt miért. Nem tudom, mi a PCI Commucation Bementem a honlapon telepíteni, de még mindig nem szerencse. Gondolod, hogy a PCI közleményében, hogy a probléma Ash |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 3 Network USB Modem - "nem teremt ras a" Hiba | longcolt4570 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 18. június 2009 16:12 |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya | Robbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 20. november 2007 10:46 |
| Téma eszközök | |
| |