![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, יש לי מחשב נייד HP ו נתקל בבעיות עם זיהוי הרשת האלחוטית שלי. אני רץ על Vista ואני צריך לשמור על הפעלה מחדש של המחשב הנייד. כמו חלונות diaognises באשמת כמו כרטיס "רשת מבוטלת". איך אני יכול לשים את זה on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ציטוט: |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט: |
|
| |||
| |||
| אני לא הולך באתר זה מה שעשיתי היה להתקין מחדש את מנהל הרשת, אך המערכת כבר מותקנת כאמור. ניסה את FN ו-F המפתח להפוך את כרטיס אלחוטי ב, עדיין לא היה לנו מזל. Windows עדיין diagnises את הבעיה כמו "הבורר כרטיס הרשת שלך" מה ששמתי לב הוא על מנהל ההתקנים זה אני קובע havent התקנת תקשורת PCI. זה יכול להיות הסיבה. אני לא יודע מה Commucation PCI אז הלכתי באתר כדי להתקין אותו, אבל עדיין לא היה לנו מזל. לדעתך זוהי תקשורת PCI כי הוא הבעיה Ash |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 3 רשת מודם USB - "לא תעמוד על מנת ליצור ערך ראס" שגיאה | longcolt4570 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 18 יוני 2009 16:12 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| הנצחית "לרכוש כתובת רשת" על כרטיס רשת | רובי | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 20 נובמבר 2007 10:46 |
| שרשרת כלים | |
| |