![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, i have a HP nešiojamuosius kompiuterius ir turintys problemų identifikavimo mano bevielio tinklo. I'm veikia Vista ir turiu laikyti iš naujo nešiojamojo kompiuterio. kaip langai diaognises kaip "tinklo plokštė kaltė yra išjungtas". Kaip aš galiu įdėti šią on.thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://h20239.www2.hp.com/techcenter...ireless_TS.htm Ar turite su tuo atveju, paverčia jį ant mygtuko?
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ar jūs skaitėte, kad puslapyje HP svetainėje?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| kuris puslapis? |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata: |
|
| |||
| |||
| Aš pereiti į šią svetainę ir ką aš padariau buvo įdiegti tinklo tvarkyklės, tačiau pareiškė sistema jau įdiegta. Bandote FN, F raktą pasukite belaidžio kortele, dar nėra laimės. Windows dar diagnises problema, kaip "įjungti tinklo kortelę" Ką aš pastebėjau, yra "Device Manager ji teigia, i havent įdiegti PCI-Communications". Tai galėtų būti kodėl. I don't know what PCI Commucation todėl nuėjau į interneto svetainę, ją įdiegti, bet dar nėra laimės. Ar manote, kad tai yra PCI komunikate, kad yra problema Pelenai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 3 Tinklo USB modemas - "nepavyksta sukurti anksčiau įrašas" Klaida | longcolt4570 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 18, 2009 16:12 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Bus "Office 95" bendradarbiaus su "Windows XP"? | Raynhawk | Office Suites & Applications | 4 | 23 vasaris 2009 17:01 |
| Laptop ne pradedančioms "sintaksė" arba "disko klaida". | aechain | Windows "operacinės sistemos | 5 | 24 sausis 2008 15:45 |
| Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė | Robbie | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 20, 2007 10:46 |
| Temos įrankiai | |
| |