![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, mám hp notebook a majú problémy s identifikáciou svojej bezdrôtovej siete. Bežím na Vista a musím držať na reštartovanie notebooku. ako okná diaognises chyba ako "sieťová karta je vypnutá". Ako môžem zaradiť tento on.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citácia: |
|
| |||
| |||
| Čítal ste, že stránky na webových stránkach spoločnosti HP?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ktorá stránka? |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia: |
|
| |||
| |||
| Zúčastnil som na týchto stránkach a to, čo som urobila, bolo opätovne nainštalovať sieťový ovládač, ale systém je uvedené už inštalovaný. Tried FN a F kľúč otočiť bezdrôtovú kartu, stále nie je náhoda. Windows stále diagnises problém ako "prepnúť sieťovú kartu ON" Čo som si všimol, je na Správca zariadení uvádza, I havent nainštalovaný PCI Communications. Mohol by to byť dôvod, prečo. Já nevím, co PCI Commucation tak som išiel na internetovej stránke ho nainštalovať, ale stále bez úspechu. Myslíte si, že je PCI oznámenie, že je problém Ash |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 3 Network USB Modem - "nepodarí vytvoriť rás vstupe" Chyba | longcolt4570 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 18. júna 2009 16:12 |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikácie | 4 | 23. februára 2009 17:01 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Eternal "Získanie sieťových adries" na sieťovú kartu | Robbie | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20. novembra 2007 10:46 |
| Thread Tools | |
| |