![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| heyy момчета забелязах аз имам високо използване на Интернет по време на компютъра ми е на празен ход и помислих, че би било добра идея да се програмата да се отсече моя интернет, докато натиснете бутона или sumthing да спаси лента. Някой знае ли за програма, която може да направи това? (безплатно с късмет) благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще разберете защо е високо, докато използването на празен ход. Може ли някой злонамерен софтуер на вашия компютър.
| |||
| |||
| Im сигурен Im вируса на свободна ... ако е имало вирус, аз ще знам за нея (тенденция на микро-, www.onecare.com, Spybot) Трябва ми само една програма, където може да отсече интернет, тенденцията микро има възможност за това, но аз diddnt решите да я инсталирате .... |
|
| |||
| |||
| Вие винаги може да изключите връзката. Аз не знам за всяка програма, която е строго разфасовки интернет Изключено. Интернет връзка не е твърде обезпокоителни или ... отнема точно толкова дълго, колкото reseting вашия IP адрес (ремонта мрежова връзка). Надявам се тази идея да помогне. |
|
| |||
| |||
| Това е вярно за maleware също. Друг добър ли е да се опита, който ще Ви даде подробна отчетност на вашата система, както и да не тежкотоварни на вашата система ... Spyware терминатор .. Може би искате да опитате търси бъг с друга програма ... Ваш, могат да бъдат повредени от зловредния софтуер и те просто да не го знаеш. |
|
| |||
| |||
| След това отидете в Добавяне / Премахване на програми, и да изберете се променят, след което изберете опцията за която deselected и ще я инсталирате. |
|
| |||
| |||
| добър разговор 4D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| CPU Отнасяне на 94% без програма Runnings | mpenney | Процесори, дънни платки & RAM | 14 | 5-ти ноември 2009 г. 14:09 |
| Висока памет с Internet Explorer | shenfei | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 1-во Юни 2009 14:23 |
| MS Office замръзва, когато запазите | AlanB | Офис Suites & Приложения | 0 | 23rd май 2009 г. 11:44 |
| Запази в Интернет, тя няма да Остани Свободно Както Нейната | YRTNEG | Изключено Тема Дискусия | 3 | 15 април 2009 11:15 |
| Забравена ИНСТАЛ CDS .... трябва да спаси една програма | turnerlostatsea | Общи Софтуер Чат | 4 | 6 октомври 2008 14:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |