![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| heyy kluci i všiml jsem vysokou internetu, zatímco počítač je volnoběhu a myslel, že by bylo dobré mít nějaký program, aby přerušil mé internetu a zároveň i stiskněte tlačítko nebo sumthing ušetřit šířku pásma. Ví někdo o programu, který může udělat? (a zdarma jeden s štěstí) díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych zjistit, proč se vaše užívání je vysoká, zatímco při volnoběhu. Možná máte nějaký malware ve vašem počítači.
| |||
| |||
| im jistý im virus zdarma ... pokud by byl virus bych o tom vědět (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) Potřebuji nějaký program, kde mohu uříznout internet, Trend Micro má možnost pro toto, ale i diddnt si ji nainstalovat .... |
|
| |||
| |||
| Dalo by se vždy vypnout připojení. Nevím o žádné programy, které striktně kusy internet off. Internetové připojení není příliš problematické buď ... trvá jen tak dlouho, jak reseting vaší IP (oprava připojení k síti). Doufám, že tento nápad pomůže. |
|
| |||
| |||
| To je pravda o maleware taky. Jiný dobrý snažit, aby vám podrobné hlášení ze svého systému, spolu s ne těžké na váš počítač ... Spyware Terminator .. Možná budete chtít zkusit hledá chybu s jiným programem ... Vy může dojít k poškození, které malware a prostě tě nemusí vědět. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pak jdi do Přidat / Odebrat programy a vybrat si změnit, vyberte volbu vám deselected a bude ji nainstalovat.
| |||
| |||
| dobrý hovor 4D |