![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| heyy guys Παρατήρησα i έχουν υψηλή χρήση του Internet, ενώ ο υπολογιστής μου είναι ρελαντί και νόμιζα ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχετε ένα πρόγραμμα για να διακόπτει μου διαδίκτυο ενώ θ πιέστε το κουμπί για να αποθηκεύσετε ή sumthing εύρος ζώνης. Ξέρει κανείς από ένα πρόγραμμα που μπορεί να το κάνει αυτό; (ένα με μια ελεύθερη τύχη) ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να μάθω γιατί σας χρήση είναι υψηλή, ενώ ρελαντί. Ίσως να έχουν κάποια κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας.
| |||
| |||
| im βέβαιος im ιού δωρεάν ... αν υπήρχε ιός θα ήθελα να μάθω γι 'αυτό (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα όπου μπορώ να διακόπτει διαδίκτυο, Trend Micro έχει μια επιλογή για αυτό, αλλά θ diddnt επιλέξετε να το εγκαταστήσετε .... |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση. Δεν γνωρίζω για κάθε πρόγραμμα που αυστηρά περικοπές εκτός διαδικτύου. Σύνδεση στο Internet δεν είναι πολύ ενοχλητικό, είτε ... λαμβάνει μόνο για όσο χρονικό διάστημα σας reseting ip (επισκευή σύνδεση δικτύου). Ελπίζω αυτή η ιδέα βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι αλήθεια για το maleware εγώ. Άλλο ένα καλό ότι θα προσπαθήσω να σας δώσω μια λεπτομερή αναφορά του συστήματός σας μαζί με βαριά για να μην σας σύστημα ... Spyware Terminator .. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε αναζητούν ένα σφάλμα με ένα άλλο πρόγραμμα ... Δικός σου μπορεί να είναι κατεστραμμένο από το κακόβουλο λογισμικό και σένα μόνο μπορεί να μην γνωρίζουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πήγαινε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, και να επιλέξει την αλλαγή, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή σας deselected και θα το εγκαταστήσει.
| |||
| |||
| καλή κλήση 4D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρήση της CPU στο 94% Με Δεν Πρόγραμμα σαν τα | mpenney | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 14 | 5 του Νοεμβρίου 2009 14:09 |
| Υψηλή χρήση μνήμης με τον Internet Explorer | shenfei | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 1 Ιουν 2009 14:23 |
| MS Office παγώνει όταν αποθηκεύετε | AlanB | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 23η Μαΐου 2009 11:44 |
| Εκτός του Internet, που δεν θα μας δωρεάν, όπως και οι | YRTNEG | Off Topic Συζήτηση | 3 | 15 Απρ 2009 11:15 |
| Ξεχάσατε INSTALL CDS .... ανάγκη να αποθηκεύσετε ένα πρόγραμμα | turnerlostatsea | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 6 Οκτ 2008 14:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |