manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Trebam Internet Ostriži Program Spremi Usage Dok Im dokoličenje?

Reply

Thread Tools
Old 20. lipnja 2009, 04:33
Member Group

Default Trebam Internet Ostriži Program Spremi Usage Dok Im dokoličenje?

heyy momački ja sam primijetio visoku internet korištenja računala, dok je prazan hod i mislio da će biti dobra ideja da se dobije program prekriziti moju internet dok sam guranje gumb ili sumthing spremanje bandwith. se bilo tko znati od programa koji mogu to učiniti? (onaj s besplatnim sreća)

hvala
Old 20. lipnja 2009, 05:22
Administrator Group

Želim saznati zašto ste koristili dok je visoka dokoličenje. Možda imate nekih zlonamjernih programa na računalu.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20. lipnja 2009, 05:24
Member Group

im im sigurni virus slobodan ... ako je virus bih znati o njemu (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot)

ja pravedan potreba program gdje ja mogu prekriziti internet, Trend Micro ima opciju za to ali ja diddnt odlučite instalirati ....
Old 4. srpnja 2009, 07:25
Novi član grupe

Moglo bi uvijek onemogućiti vezu. Ne znam za bilo koji program koji strogo internet cuts off. Internet veza nije previše uznemiruje ili ... traje samo dok reseting Vaša IP (popravljanje mrežne veze). Nadam se ova ideja pomaže.
Old 4. srpnja 2009, 07:28
Novi član grupe

To je istinita o maleware previše. Još jedna dobra da pokuša da će Vam dati detaljna izvješća o tvoj sistem, uz ne teška na vašem sustavu ... Spyware Terminator .. Te moć ištanje to probati obličje za bug s drugim programom ... Yours svibanj biti oštećen od zlonamjernih programa i ya ne samo to znam.
Old 5. srpnja 2009, 14:36
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by ryannathans View Post
Trend Micro ima opciju za to ali ja diddnt odlučite instalirati ....
Zatim idite na Dodaj / Ukloni programe, i izaberite promijeniti, a zatim odaberite opciju koju neoznačene i ona će ga instalirali.
Old 5. srpnja 2009, 21:30
Novi član grupe

dobar poziv 4D
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
CPU Usage at 94% With No Program postrojenjima mpenney CPU, Matične ploče i RAM 14 5. studeni 2009 14:09
Visoka memorija običaj s Internet Explorerom shenfei Web Browsers & FTP Klijenti 0 1. lipnja 2009 14:23
MS Office freezes kad ste AlanB Office & Applications 0 23. svibanj 2009 11:44
Spremi na Internetu, neće Stay Free kao i njegov YRTNEG Off Topic Discussion 3 15. travanj 2009 11:15
Zaboravili ste INSTALIRAJ CDS .... trebate spremiti program turnerlostatsea Općenito Software Chat 4 6. listopad 2008 14:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.