![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy momački ja sam primijetio visoku internet korištenja računala, dok je prazan hod i mislio da će biti dobra ideja da se dobije program prekriziti moju internet dok sam guranje gumb ili sumthing spremanje bandwith. se bilo tko znati od programa koji mogu to učiniti? (onaj s besplatnim sreća) hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Želim saznati zašto ste koristili dok je visoka dokoličenje. Možda imate nekih zlonamjernih programa na računalu.
| |||
| |||
| im im sigurni virus slobodan ... ako je virus bih znati o njemu (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) ja pravedan potreba program gdje ja mogu prekriziti internet, Trend Micro ima opciju za to ali ja diddnt odlučite instalirati .... |
|
| |||
| |||
| Moglo bi uvijek onemogućiti vezu. Ne znam za bilo koji program koji strogo internet cuts off. Internet veza nije previše uznemiruje ili ... traje samo dok reseting Vaša IP (popravljanje mrežne veze). Nadam se ova ideja pomaže. |
|
| |||
| |||
| To je istinita o maleware previše. Još jedna dobra da pokuša da će Vam dati detaljna izvješća o tvoj sistem, uz ne teška na vašem sustavu ... Spyware Terminator .. Te moć ištanje to probati obličje za bug s drugim programom ... Yours svibanj biti oštećen od zlonamjernih programa i ya ne samo to znam. |
|
| |||
| |||
| Zatim idite na Dodaj / Ukloni programe, i izaberite promijeniti, a zatim odaberite opciju koju neoznačene i ona će ga instalirali. |
|
| |||
| |||
| dobar poziv 4D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU Usage at 94% With No Program postrojenjima | mpenney | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 5. studeni 2009 14:09 |
| Visoka memorija običaj s Internet Explorerom | shenfei | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 1. lipnja 2009 14:23 |
| MS Office freezes kad ste | AlanB | Office & Applications | 0 | 23. svibanj 2009 11:44 |
| Spremi na Internetu, neće Stay Free kao i njegov | YRTNEG | Off Topic Discussion | 3 | 15. travanj 2009 11:15 |
| Zaboravili ste INSTALIRAJ CDS .... trebate spremiti program | turnerlostatsea | Općenito Software Chat | 4 | 6. listopad 2008 14:15 |
| Thread Tools | |
| |