![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| heyy srácok észrevettem, van egy nagy internet használat közben a számítógépet és az alapjárat és úgy tűnik, hogy jó ötlet, hogy egy programot, hogy elvágja az én internet közben nyomja a gombot, vagy sumthing menteni sávszélesség. Tudja valaki olyan programot, amely képes ezt megtenni? (a szabad egyik szerencse) köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretném kideríteni, hogy miért magas a használat közben alapjáraton. Talán van valamilyen kártékony program a számítógépre.
| |||
| |||
| im persze im vírusmentes ... ha ott volt a vírus én akar tudni róla (Trend Micro www.onecare.com, Spybot) Csak kell egy program, ahol levágták internet, Trend Micro egy lehetőség, hogy de én diddnt választani telepítésére .... |
|
| |||
| |||
| Te mindig letiltja a kapcsolatot. Nem tudom, olyan programot, amely szigorúan darabok internetes off. Internet kapcsolat nem túl zavaró vagy ... csak úgy, amíg reseting IP (megjavítaná hálózati kapcsolat). Remélem ez a gondolat segít. |
|
| |||
| |||
| Ez igaz a maleware is. Egy másik jó kipróbálni, hogy Önnek részletes jelentésekkel együtt a rendszer, hogy nem nehéz a rendszer ... Spyware Terminator .. Próbálj ki keresi a hibát egy másik programot ... A tiéd is megsérülhetnek a rosszindulatú szoftverek és ya csak lehet, hogy nem tudod. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akkor menj be a Programok hozzáadása / eltávolítása, és válassza a változás, majd válasszuk ki a beállítást akkor boxot sem fog telepíteni.
| |||
| |||
| jó hívás 4D |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| CPU használat 94%-With No Program Runnings | mpenney | Processzorok, alaplapok és RAM | 14 | November 5, 2009 14:09 |
| Magas memória használat az Internet Explorer | shenfei | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 1. június 2009 14:23 |
| MS Office lefagy, amikor a Mentés | AlanB | Office & Applications | 0 | 23. május 2009 11:44 |
| Mentés az interneten, akkor nem marad szabad mint a | YRTNEG | Off Topic Discussion | 3 | 15. április 2009 11:15 |
| Elfelejtett TELEPÍTSE CDS .... menteni kell a program | turnerlostatsea | General Chat szoftver | 4 | 6. október 2008 14:15 |
| Téma eszközök | |
| |