פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

אני צריך אינטרנט חסימתה תוכנית לשמור השימוש בזמן Im התבטלות?

Reply

שרשרת כלים
Old 20 יוני 2009, 04:33
חבר קבוצת

Default אני צריך אינטרנט חסימתה תוכנית לשמור השימוש בזמן Im התבטלות?

heyy חברה שמתי לב שיש לי גבוה, תוך שימוש באינטרנט המחשב שלי הוא התבטלות וחשבתי שזה יהיה רעיון טוב להביא את התוכנית כדי לנתק את האינטרנט בזמן שאני לדחוף את הלחצן sumthing או כדי לחסוך רוחב פס. מישהו יודע של תוכנית שיכולה לעשות את זה? (ללא תשלום אחת עם מזל)

תודה
Old 20 יוני 2009, 05:22
מנהל קבוצת

אני מעוניין לגלות מדוע השימוש שלך הוא גבוה, תוך התבטלות. אולי יש לך כמה תוכנות זדוניות במחשב.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 יוני 2009, 05:24
חבר קבוצת

בטוח IM IM וירוס חינם ... אם היה וירוס הייתי יודע על זה (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot)

אני רק צריך תוכנית איפה אני יכול לנתק אינטרנט, Trend Micro יש אפשרות אבל בשביל זה אני diddnt לבחור להתקין את זה ....
Old 4 יולי 2009, 07:25
קבוצת חברות חדשות

אתה תמיד יכול לבטל את ההתקשרות. אני לא יודע על כל תוכנית להקפיד חתכים מחוץ לאינטרנט. החיבור לאינטרנט הוא לא יותר מדי מדאיג גם ... לוקח רק כל עוד איפוס IP שלך (תיקון החיבור לרשת). רעיון זה מסייע התקווה.
Old 4 יולי 2009, 07:28
קבוצת חברות חדשות

זה נכון גם לגבי maleware. עוד אחד טוב כדי לנסות את זה ייתן לך דיווח מפורט של המערכת יחד עם לא כבד על המערכת שלך ... תוכנות ריגול Terminator .. אולי אתה רוצה לנסות לחפש באגים עם תוכנית אחרת ... עלול להיפגם על ידי תוכנות זדוניות אולי רק אותך ואת לא יודעת את זה.
Old 5 יולי 2009, 14:36
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ryannathans View Post
Trend Micro יש אפשרות אבל בשביל זה אני diddnt לבחור להתקין את זה ....
לאחר מכן נכנס הוספה / הסרה של תוכניות, ולבחור לשנות, ולאחר מכן בחר את האפשרות בה אתה deselected והוא יתקין אותו.
Old 5 יולי 2009, 21:30
קבוצת חברות חדשות

טוב לקרוא 4d
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מעבד שימוש ב% 94 עם תוכנית לא Runnings mpenney CPUs, Motherboards & RAM 14 5 נובמבר 2009 14:09
השימוש בזיכרון גבוהה עם Internet Explorer shenfei דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 ב -1 יוני 2009 14:23
MS Office הקפאות כשאני שמור AlanB חבילות Office & Applications 0 23 מאי 2009 11:44
שמור את האינטרנט, זה לא חינם כמו השאר שלו YRTNEG דיון Off topic 3 ה -15 לאפריל 2009 11:15
אבידה התקנה תקליטורים .... צריך לשמור התוכנית turnerlostatsea כללי תוכנות צ 'אט 4 6 אוקטובר 2008 14:15
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.