mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

I Need Interneto Cut Off programa Išsaugoti Lankomumo Nors Im Tuščioji eiga?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 04:33
Narys

heyy guys aš pastebėjau, aš didelis, o mano interneto naudojimas kompiuterio dirbant tuščiąja eiga ir pagalvojau, kad būtų gera idėja gauti programą, kuri nutraukė savo interneto, o aš spauskite mygtuką arba sumthing taupyti pralaidumo. Ar kas nors žino apie programą, kad galima tai padaryti? (nemokamas su luck)

ačiū
Old Birželis 20, 2009, 05:22
Administrator Grupė

Norėčiau sužinoti, kodėl jūsų naudojimas yra didelis, o dirbant tuščiąja eiga. Gal turite savo kompiuteryje programinę įrangą.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 20, 2009, 05:24
Narys

jiems tikrai im virusų ... jei buvo virusas aš žinau apie jį (Trend Micro, www.onecare.comSpybot)

man reikia programos, kur galiu išjungti interneto, Trend Micro buvo tai, bet aš diddnt pasirinkti diegti jį .... parinktį
Old Liepa 4, 2009, 07:25
Naujas Narys

Jūs galite bet kuriuo metu išjungti ryšį. Aš nežinau, bet programa, kuri griežtai gabalai Interneto išjungti. Interneto ryšys nėra labai varginantis nors ... trunka tik tol, kol reseting Jūsų IP (remonto tinklo). Tikimės, kad ši idėja padeda.
Old Liepa 4, 2009, 07:28
Naujas Narys

Tai pasakytina apie maleware per. Dar viena gera išbandyti, kurie suteiks Jums išsamias ataskaitas apie jūsų sistemą, kartu su ne sunkusis jūsų sistema ... Spyware Terminator .. Jūs galite norėti pabandyti ieškoti pagal kitą programą, klaidų ... Jūsų gali būti iškraipomi kenkėjiškų programų ir J. tiesiog negalėjo žinoti.
Old Liepa 5, 2009, 14:36
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by ryannathans View Post
Trend Micro buvo tai, bet aš diddnt pasirinkti diegti jį .... parinktį
Tada eikite į "Pridėti / šalinti programas, ir pasirinkti keisti, tada pažymėkite parinktį nepažymėtas ir jis bus įdiegti.
Old Liepa 5, 2009, 21:30
Naujas Narys

geras skambinti 4D
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.