![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| heyy guys aš pastebėjau, aš didelis, o mano interneto naudojimas kompiuterio dirbant tuščiąja eiga ir pagalvojau, kad būtų gera idėja gauti programą, kuri nutraukė savo interneto, o aš spauskite mygtuką arba sumthing taupyti pralaidumo. Ar kas nors žino apie programą, kad galima tai padaryti? (nemokamas su luck) ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau sužinoti, kodėl jūsų naudojimas yra didelis, o dirbant tuščiąja eiga. Gal turite savo kompiuteryje programinę įrangą.
| |||
| |||
| jiems tikrai im virusų ... jei buvo virusas aš žinau apie jį (Trend Micro, www.onecare.comSpybot) man reikia programos, kur galiu išjungti interneto, Trend Micro buvo tai, bet aš diddnt pasirinkti diegti jį .... parinktį |
|
| |||
| |||
| Jūs galite bet kuriuo metu išjungti ryšį. Aš nežinau, bet programa, kuri griežtai gabalai Interneto išjungti. Interneto ryšys nėra labai varginantis nors ... trunka tik tol, kol reseting Jūsų IP (remonto tinklo). Tikimės, kad ši idėja padeda. |
|
| |||
| |||
| Tai pasakytina apie maleware per. Dar viena gera išbandyti, kurie suteiks Jums išsamias ataskaitas apie jūsų sistemą, kartu su ne sunkusis jūsų sistema ... Spyware Terminator .. Jūs galite norėti pabandyti ieškoti pagal kitą programą, klaidų ... Jūsų gali būti iškraipomi kenkėjiškų programų ir J. tiesiog negalėjo žinoti. |
|
| |||
| |||
| Tada eikite į "Pridėti / šalinti programas, ir pasirinkti keisti, tada pažymėkite parinktį nepažymėtas ir jis bus įdiegti. |
|
| |||
| |||
| geras skambinti 4D |