![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Heyy guys es pamanīju i ir augsts interneta lietošanu, kamēr mana datora strādā brīvgaitā, un domāju, ka tā varētu būt laba ideja, lai saņemtu programmu, lai nogrieztu manu internetu, kamēr es nospiediet pogu vai sumthing lai saglabātu joslas platumu. Vai kāds zina par programmu, kas var darīt? (bezmaksas vienu ar luck) pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu uzzināt kāpēc jūsu izmantošana ir augsts, bet tukšgaitā. Varbūt jums ir kāda malware uz jūsu datora.
| |||
| |||
| im pārliecināts im bez vīrusiem ... ja tur bija vīruss Es gribētu zināt par to (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) Man tikai vajag programmu, kur es varu nogriezts internets, Trend Micro ir iespēja, ka, bet es diddnt izvēlēties instalēt .... |
|
| |||
| |||
| Jūs vienmēr varētu atslēgt savienojumu. Es nezinu jebkura programma, kas noteikti samazinājumi interneta off. Interneta pieslēgums nav pārāk apgrūtinošs nu ... aizņem tikai tik ilgi, kamēr reseting Jūsu IP (remonts tīkla savienojums). Ceru, ka šī ideja palīdz. |
|
| |||
| |||
| Tā ir taisnība par maleware too. Vēl viens labs izmēģināt, kas sniegs Jums detalizētu pārskatu par savu sistēmu kopā ar ne smago jūsu sistēmā ... Spyware Terminator .. Jūs varbūt vēlaties izmēģināt meklē bug ar citu programmu ... Yours var tikt bojāti kaitīgās programmas un ya tikai varētu nebūt zināms. |
|
| |||
| |||
| Tad stāsies Add / Remove Programs, un izvēlies mainīt, tad izvēlieties opciju deselected un tas instalējiet to. |
|
| |||
| |||
| labas zvans 4D |
![]() |
|
| Bookmarks |