![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| heyy faceci Zauważyłem i mają wysoką internetu kiedy mój komputer jest biegu jałowym i myśli, że jest dobrym pomysłem, aby program do odcięcia internetu podczas mojego i nacisnąć przycisk, aby zapisać lub sumthing pasma. Czy ktoś wie o programie, który może to zrobić? (jeden z wolnego szczęścia) dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym dowiedzieć się dlaczego użytkowania jest wysoki, natomiast biegu jałowym. Może masz jakieś złośliwego oprogramowania na komputerze.
| |||
| |||
| im sure im wirusa wolny ... jeśli nie był wirus I would know about it (Trend Micro, www.onecare.com, Spybot) tylko potrzebuję programu, gdzie mogę odciąć internet, Trend Micro ma opcji do tego, ale i diddnt wybrać go zainstalować .... |
|
| |||
| |||
| Można zawsze wyłączyć połączenia. Nie znam żadnych program ściśle kawałki internetowe off. Połączenie z Internetem nie jest zbyt kłopotliwe albo ... trwa tak długo, jak resetowanie Your IP (naprawy połączenia sieciowego). Nadzieję, że ten pomysł pomaga. |
|
| |||
| |||
| To prawda, o zbyt maleware. Inny dobry, aby spróbować, które dadzą Ci szczegółowych informacji o systemie wraz z nie do ciężkich w systemie ... Spyware Terminator .. Możesz spróbować szukamy błędów z innego programu ... Pozdrawiam mogą zostać uszkodzone przez złośliwym oprogramowaniem i ya prostu może nie wiedzieć. |
|
| |||
| |||
| Następnie przejdź do Dodaj / Usuń programy, a następnie wybierz zmienić, a następnie wybierz opcję odznaczane i będzie go zainstalować. |
|
| |||
| |||
| dobre połączenia 4D |
![]() |
|
| Zakładki |