mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Am nevoie de un Internet Cut Off Programul de la Salvare Usage Deşi Im mersul în gol?

Reply

Thread Tools
Old 20 iunie 2009, 04:33
Grupul de stat

Default Am nevoie de un Internet Cut Off Programul de la Salvare Usage Deşi Im mersul în gol?

heyy baieti am observat am o mare folosirea internetului în timp ce computerul meu este mersul în gol şi ne-am gândit că ar fi o idee bună pentru a obţine un program pentru eliminarea mea de internet în timp ce i apasă pe butonul de sumthing sau pentru a salva de latime de banda. Stie cineva de un program care poate face acest lucru? (a gratuit o cu noroc)

mulţumesc
Old 20 iunie 2009, 05:22
Administrator Group

Default Am nevoie de un Internet Cut Off Programul de la Salvare Usage Deşi Im mersul în gol?

Mi-ar afla de ce dvs. de utilizare este de mare în timp ce mersul în gol. Poate ai unele malware-ului de pe PC.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 20 iunie 2009, 05:24
Grupul de stat

im sigur im virus liber ... daca a fost un virus as vrea sa stiu despre el (TREND MICRO, www.onecare.com, Spybot)

Am nevoie de un program în cazul în care i se poate tăia internet, TREND MICRO are o opţiune, dar pentru că i diddnt alege să-l instalaţi ....
Old 4 iulie 2009, 07:25
Noile state Group

Ai putea întotdeauna dezactiva conexiunea. Nu stiu de nici un program strict, care taie de pe internet. Conexiune la Internet nu este prea obositor, fie ... durează doar atâta timp cât reseting dvs. de IP (repararea conexiune de reţea). Sper ca aceasta idee ajută.
Old 4 iulie 2009, 07:28
Noile state Group

E adevărat despre maleware prea. Un alt bun pentru a încerca care vă va oferi o raportare detaliată a sistemului, împreună cu dumneavoastră pentru a nu grele de pe sistemul dvs. ... Spyware Terminator .. Este posibil să doriţi să încercaţi să căutaţi un bug-ul cu un alt program ... Al tău poate fi deteriorat de malware şi te-ar putea sa nu-l cunosc.
Old 5 iulie 2009, 14:36
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de ryannathans View Post
TREND MICRO are o opţiune, dar pentru că i diddnt alege să-l instalaţi ....
Atunci du-te în Adăugare / eliminare programe, şi alege schimba, apoi selectaţi opţiunea de ai deselectate şi va instala o.

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 iulie 2009, 21:30
Noile state Group

bună apel 4D
Reply

Register

Marcaje