![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy baieti am observat am o mare folosirea internetului în timp ce computerul meu este mersul în gol şi ne-am gândit că ar fi o idee bună pentru a obţine un program pentru eliminarea mea de internet în timp ce i apasă pe butonul de sumthing sau pentru a salva de latime de banda. Stie cineva de un program care poate face acest lucru? (a gratuit o cu noroc) mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar afla de ce dvs. de utilizare este de mare în timp ce mersul în gol. Poate ai unele malware-ului de pe PC.
| |||
| |||
| im sigur im virus liber ... daca a fost un virus as vrea sa stiu despre el (TREND MICRO, www.onecare.com, Spybot) Am nevoie de un program în cazul în care i se poate tăia internet, TREND MICRO are o opţiune, dar pentru că i diddnt alege să-l instalaţi .... |
|
| |||
| |||
| Ai putea întotdeauna dezactiva conexiunea. Nu stiu de nici un program strict, care taie de pe internet. Conexiune la Internet nu este prea obositor, fie ... durează doar atâta timp cât reseting dvs. de IP (repararea conexiune de reţea). Sper ca aceasta idee ajută. |
|
| |||
| |||
| E adevărat despre maleware prea. Un alt bun pentru a încerca care vă va oferi o raportare detaliată a sistemului, împreună cu dumneavoastră pentru a nu grele de pe sistemul dvs. ... Spyware Terminator .. Este posibil să doriţi să încercaţi să căutaţi un bug-ul cu un alt program ... Al tău poate fi deteriorat de malware şi te-ar putea sa nu-l cunosc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atunci du-te în Adăugare / eliminare programe, şi alege schimba, apoi selectaţi opţiunea de ai deselectate şi va instala o.
| |||
| |||
| bună apel 4D |
![]() |
|
| Marcaje |